Denník N

S kvalitnou bankou ide podnikanie ľahšie

Podnikať znamená pravidelne sledovať trendy a stále byť o krok vpred. S kvalitnou bankou to môže byť jednoduchšie.

Ak ste majiteľom spoločnosti, určite uznáte, že podnikanie je v dnešnej dobe zložité. Dôležitý je správne nastavený biznis model, dobrý nápad, kvalitní ľudia a mnoho iných aspektov. Okrem iného je dôležitá aj voľba banky, ktorá vám v dnešnej elektronickej dobe poskytne služby vyhovujúce vašim požiadavkám. Správnym výberom môže spoločnosť nájsť v banke partnera, ktorý ju posúva vpred a poskytuje tak jej, ako aj jej klientom inovatívne možnosti a riešenia pre zjednodušenie biznisu.

Či už ste veľká spoločnosť, alebo malý či stredný podnikateľ, mali by ste výber banky dôkladne zvážiť. Moderné internetové bankovníctvo, rôzne možnosti financovania, kvalitná starostlivosť a individuálny prístup by mali byť kritéria, ktoré pri výbere banky budete zvažovať. Lídrom medzi slovenskými bankami v oblasti korporátnych klientov je dlhodobo Tatra banka. Už od svojho vzniku sa venovala tomuto segmentu a nebála sa pustiť ani do odvážnych projektov, ktoré ju v danom čase posúvali vpred. Dnes poskytuje širokú škálu služieb a komplexnú starostlivosť pre všetkých firemných klientov.

Dôkazom neustáleho napredovania je aj nový Business banking, ktorý Tatra banka spustila v polovici novembra a ktorý prináša množstvo výhod práve pre firemného klienta. Oproti aktuálnemu riešeniu prináša rýchlejšie a prehľadnejšie spojenie s bankou, flexibilitu v nastaveniach podpisových oprávnení ako aj v manažovaní platobných kariet. Nové prostredie Business bankingu je jednoduché a intuitívne. Napríklad u zadávania platieb je potrebný polovičný počet klikov v porovnaní s aktuálnym riešením. Žiadosť o Faktoring, Bankové záruky ako aj o účelový úver môžu klienti v novom prostredí podávať online.

Nový Business banking od Tatra banky je určený pre menšie, stredné a veľké spoločnosti, ktoré realizujú vysoký počet platieb, využívajú import a export z účtovníctva alebo disponujú väčším počtom platobných kariet s potrebou ich aktívneho manažovania. Najaktívnejší klienti Tatra banky už dnes realizujú cez Business banking viac ako  10 000 transakcií mesačne.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie