Denník N

Na Facebook sa už nedá spoľahnúť, skúste newslettre Denníka N

Vyskúšajte aj vy premenu svojich e-mailových schránok na zdroj zaujímavého čítania, komentárov alebo aktuálnych informácií.

Väčšinu roku 2017 platila medzi používateľmi Facebooku a slovenskými používateľmi nepísaná dohoda: my prestaneme chodiť na titulné stránky médií a budeme sa spoliehať na Facebook, ten nás za to upozorní na všetky dôležité alebo zaujímavé články, ktoré sa na stránkach médií mohli objaviť.

Táto dohoda prestala platiť na záver roka 2017, keď sa slovenskí používatelia a médiá stali nechcenými účastníkmi pokusu s Explore feedom. Veľkej časti ľudí články obľúbených médií zmizli z dohľadu.

Vieme, že Denník N vám na Facebooku chýba, porušená dohoda sa prejavuje výrazným zvýšením návštevnosti našej titulnej stránky. Teší nás to, ale je tu ešte jeden jednoduchý spôsob, akým zostať v spojení. Cez našu ponuku e-mailových servisov.

Pozrite si ponuku newslettrov

Newslettre zažívajú po celom svete boom, médiá sú čoraz kreatívnejšie v ich výrobe, narastá aj počet odberateľov. V prípade Denníka N majú e-mailové servisy v porovnaní s Facebookom niekoľko výhod:

  • Len to, čo vás zaujíma: Posielame vám len to, čo sa sami rozhodnete odoberať
  • Jednoduché nastavenie: Žiadne záhadné algoritmy, odoberané newslettre si môžete nastaviť na jednej prehľadnej stránke, z každého sa dá odhlásiť priamo z e-mailu
  • Viac času na podstatné: Facebook je nekonečný, e-mailom posielame len to najlepšie a dôležité

Je tu ešte jedna výhoda. V porovnaní s Facebookom nepracujeme s vedcami na tom, aby sme vytvorili od našich produktov závislosť, ktorá vás oberá o čas, ktorý potom predáme inzerentom. Náš cieľ poznáte: ak sa vám páči naša práca, predplaťte si nás.

Tipy na newslettre od Denníka N

Vyskúšajte aj vy premenu svojich e-mailových schránok na zdroj zaujímavého čítania, komentárov alebo aktuálnych informácií. Toto sú niektoré z našich e-mailových servisov, ktoré si môžete nastaviť zadarmo na tejto stránke, ak máte konto Denníka N (po kliknutí na názov si môžete pozrieť ukážku):

Tieto alebo ďalšie e-mailové servisy si môžete nastaviť po kliknutí na nasledujúcu stránku:

Vyskúšajte newslettere Denníka N

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Teraz najčítanejšie