Denník N

Nasťa, ty si naše zlato je pesnička, v ktorej sa nepodarilo nič. Absolútne nič

Málokedy sa dá počuť a vidieť niečo také ako v pocte našej biatlonistke.

Úspešní športovci sú opäť témou našich hudobníkov. Po pesničkách pre Petra Sagana (Smola a hrušky, Samo Tomeček) prišiel song pre čerstvú olympijskú víťazku.

„Priatelia, pridala som nové video. 😉 ako sa vám páči? Ak ste ho ešte nevideli, pozrite si ho a uvidíte, čo sme včera nahrali s Pavol Salco Novotný v mojej spálni 🎬 😉 Nemyslite na prasačinky a šup-šup pozerať. Priatelia, berte to s nadhľadom a nie ako celoživotné dielo 😉 A PROSÍME VÁS O ZDIEĽANIE, ABY SA TO K NAŠEJ ZLATEJ 🏆NASTI DOSTALO,“ napísala na facebookovú stránku tento týždeň speváčka Barbora Balúchová.

V jej statuse je všetko podstatné. Zostáva len dodať pár faktov. Ona začínala v Slovensko hľadá SuperStar 2 (2006), on je zakladateľom skupiny Salco, ktorá sa objavila na scéne v prvej polovici 90. rokov so žánrom eurodance. Ak neviete, čo je to za hudbu, pustite si pesničku, ktorú podľa priania speváčky zdieľame – aby sa dostala nielen k športovkyni, ale aj k fanúšikom hudobných nepodarkov.

Pridávanie komentárov k originálu na YouTube je zakázané (videoklip je silné slovo pre jeden statický obrázok), chýba tam aj text, aj keď je veľmi krátky: „Nasťa, ty si naše zlato / držíme ti palce a ďakujeme za to / Nasťa, ty si naše zlato / nikdy to nevzdávaj a stále mysli na to.“ V popise pesničky je okrem názvu a autorov iba slovo „Gratulujeme“.  Veľmi výstižná recenzia. Posúďte sami:

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Kultúra

Teraz najčítanejšie