Denník N

Kolísky s vôňou jablkového koláča pečú skutoční majstri

Bratislava ponúka mnoho možností na bývanie, no len pár projektov sa môže pochváliť svojou komplexnosťou.

Stavbu realizujú tí najlepší z najlepších

S výstavbou 98 bytov začal developer na jeseň 2017 výberom generálneho dodávateľa stavby. Pri výbere vsadilo ITB opäť na kvalitu a pozitívnu skúsenosť a projekt zverilo do rúk oceňovanej spoločnosti Konti, a. s. Dnes, keď projekt „rastie zo zeme“, sú viditeľné prvé výsledky spolupráce.

„Už na prvý pohľad je jasné, že Kolísky sú iný typ bývania – bývania pre náročných. Tak ako sme nerobili kompromisy v návrhu projektu, nebudeme ich robiť ani v samotnej realizácii. Preto sme sa rozhodli pre Konti, s ktorým máme výborné skúsenosti už z projektu MAMAPAPA,“ hovorí Igor Lichý, architekt z vedenia spoločnosti ITB Development.

Opätovnú spoluprácu hodnotí pozitívne aj zástupca dodávateľa Richard Čechovič: „S ITB Development sme spolupracovali už na úspešnom projekte MAMAPAPA, preto vieme, že ideme do kvalitného partnerstva s developerom, ktorý sa snaží dvíhať štandardy na každom kroku. Nepochybujem, že spolupráca na projekte Kolísky bude podobne produktívna a úspešná.“

Malý projekt s veľkými ambíciami

Kolísky určite nepatria medzi okázalé projekty. Práve naopak. Kolísky predstavujú poctivé bývanie s komornou atmosférou. 98 bytov vytvára v štyroch objektoch uzavretý komplex, v rámci ktorého budú obyvateľom k dispozícii komunitné záhrady, crossfitové ihrisko, detské ihrisko alebo miesto na grilovanie. Opäť sa teda oplatilo načúvať klientom a vydať sa po náročnejšej ceste. Potvrdzuje to aj fakt, že viac ako 40 % bytov je už predaných.

Domov tak, ako ho máme radi

Aká je teda základná esencia projektu Kolísky? Atmosféra, akú si pamätáme z detstva. Bezstarostná pohoda nedeľného popoludnia, vôňa sviežeho rána a pozitívna energia, ktorú dokáže vytvoriť len rodina. Ak teda spojíme atraktívnu lokalitu, špičkový nadštandard v podobe podlahového kúrenia, drevených podláh, kvalitných dverí od Sapeli či sanity a obkladov od Villeroy & Boch, výnimočnú flexibilitu, vybavenie pre obyvateľov v podobe komunitných záhrad či športovísk, zistíme, že Kolísky majú skutočný potenciál priniesť do Záhorskej Bystrice bývanie, ktoré nielenže vyčnieva z radu, ale najmä dáva priestor vašej slobode.

Záhorská Bystrica – ideálne miesto na život

Záhorská Bystrica je naozaj atraktívnym miestom na život. Vidiecky charakter tejto bratislavskej mestskej časti s rýchlym napojením na centrum predstavuje ideálnu kombináciu nielen pre rodiny s deťmi. A práve v tejto lokalite vyrastá rezidenčný projekt Kolísky z dielne renomovaného developera ITB Development.

Mestská časť na úpätí Malých Karpát ponúka svojim obyvateľom spojenie, aké človek nenájde len tak. Veď kde inde môžete žiť v absolútne bezprostrednom kontakte s prírodou, no zároveň si neodopierať štandard, ktorý očakávate od modernej mestskej časti. Záhorská Bystrica ponúka svojim obyvateľom nielen plnohodnotnú občiansku vybavenosť, ale aj množstvo voľnočasových atrakcií. Len v okolí Kolísok nájdete niekoľko materských škôl, základnú školu, športoviská, obchody či reštaurácie.

Za projektom Kolísky stojí developer ITB Development, tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MAMAPAPA, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahou dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.kolisky.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie