Denník N

Nový projekt v Karlovej Vsi sa teší obrovskému záujmu

O úspechu komorného projektu Karlove svedčia posledné voľné byty v predaji.

Projekt Karlove je vo výstavbe

Karlova Ves je obľúbenou časťou Bratislavy hlavne pre svoju tichú atmosféru. Blízkosť prírody, Karloveské rameno a skvelá dostupnosť do centra (len 10 minút) vytvárajú ideálne miesto pre usadenie sa v Bratislave. Navyše stabilná štvrť ponúka všetko potrebné na pohodlný život. Občianska vybavenosť je na dosah ruky – obchody, služby, ale aj školy či škôlky. Karlovešťania si tieto výhody dobre uvedomujú, a preto milujú život v starej dobrej Karlovke.

Nové bývanie vyrastie v srdci Karlovky už čoskoro. Práce na Hudecovej ulici prebiehajú už od začiatku marca a dokončenie projektu je plánované v štvrtom kvartáli roka 2019.

Kľúčom k úspechu bolo pochopenie Karlovky

Developer si uvedomuje urbanistickú situáciu v okolí, čomu prispôsobil aj štruktúru a dizajn stavby. Snažil sa vytvoriť bývanie, ktoré zapadne do atmosféry Karlovej Vsi a zároveň poskytne jeho obyvateľom plnohodnotný domov. S touto myšlienkou navrhol komorný projekt, ktorý ponúka skutočne pokojnú komunitnú atmosféru blízko centra Karlovky.

Posledné byty v predaji

Z 39 bytov je v ponuke pár posledných jednoizbových, dvojizbových a trojizbových bytov. Všetky byty sú ponúkané v štandarde, ktorý dáva na výber z niekoľkých dekórov dverí a podláh. Veľkou devízou bytov v Karlove sú priestranné balkóny, ktoré majú od 5 až do 10 m2. Byty na vrchných poschodiach sa môžu dokonca pýšiť terasami s 89 alebo 109 m2. Projekt Karlove poskytuje parkovacie státie priamo pod domom alebo na parkovisku pred ním.

Skúsený developer
Za projektom Karlove stojí spoločnosť RETEP – úspešný developer s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý má na konte už viacero projektov na západnom Slovensku. Okrem projektu Karlove má developer momentálne v ponuke aj projekt Pod Krásnou Hôrkou, v ktorom je predaných skoro 75 % bytov. Tento rezidenčný projekt poskytuje vysokú kvalitu materiálov a komfortu aj pre tých najnáročnejších klientov v rodinnej atmosfére na Kramároch.

Mimo Bratislavy realizoval projekty Karpatia v Modre a dve fázy bývania Agátky v centre Stupavy. Spoločnými prvkami všetkých jeho projektov sú moderné riešenia, kvalita stavby a citlivá rovnováha medzi projektom a jeho okolím.

 

 

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie