Denník N

V roku 2003 prišla manželka Imricha Béreša do nemocnice a povedala, že ju manžel surovo zbil

Foto – Facebook Imricha Béreša a Lekárska správa z ošetrenia manželky Imricha Béreša
Foto – Facebook Imricha Béreša a Lekárska správa z ošetrenia manželky Imricha Béreša

Béreš, ktorý chce v pondelok oznámiť kandidatúru na prezidenta, hovorí, že manželku nenapadol, čo podľa neho potvrdila aj do policajnej zápisnice.

Tento týždeň v utorok rozposlal finančník Imrich Béreš novinárom pozvánku na tlačovú konferenciu, ktorá sa má uskutočniť v pondelok. Témou je „zásadné vyhlásenie Imricha Béreša“ a na tlačovej konferencii sa podľa pozvánky zúčastnia aj bývalý arcibiskup Róbert Bezák a Milan Kňažko. Béreš pravdepodobne oznámi kandidatúru na prezidenta.

Bývalý poslanec strany ANO sa vracia do politiky po pätnástich rokoch, keď z nej v roku 2003 odišiel. O Bérešovi sa v roku 2003 hovorilo ako o možnom náhradníkovi na funkciu predsedu ANO po Pavlovi Ruskovi. Ten mal v tom čase v strane už vážne konflikty. Béreš sa však napokon stal šéfom Prvej stavebnej sporiteľne a mandátu poslanca sa vzdal.

Denník N má k dispozícii lekársku správu z 26. februára 2003, ktorá popisuje, že v ten deň prišla krátko pred dvanástou hodinou na poludnie do nemocnice na Kramároch na urgentný príjem vtedajšia manželka Imricha Béreša Zuzana a ošetrujúcemu lekárovi povedala, že ju manžel surovo napadol.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Imrich Béreš

Slovensko

Teraz najčítanejšie