Denník N

Zástupca riaditeľa finančnej polície oslavoval s Norbertom Bödörom

Zľava Peter Brath (Bonul), Attila Végh (zápasník), Matúš Mečár (zápasník), v súčasnosti trestne stíhaný Norbert Bödör, Eduard Gereg (podnikateľ) a Milan Mihálik (bývalý policajný funkcionár v NAKA). Foto - archív
Zľava Peter Brath (Bonul), Attila Végh (zápasník), Matúš Mečár (zápasník), v súčasnosti trestne stíhaný Norbert Bödör, Eduard Gereg (podnikateľ) a Milan Mihálik (bývalý policajný funkcionár v NAKA). Foto – archív

Fotografiu, ktorá ukazuje na blízky vzťah funkcionára polície s predstaviteľom nitrianskej SBS Bonul, zverejnila Lucia Nicholsonová z SaS.

Rodina nitrianskych podnikateľov Bödörovcov, ktorá podniká predovšetkým ako bezpečnostná služba, má vplyv na riadenie policajného zboru a Národnú kriminálnu agentúru. Na tlačovej besede to vyhlásili predstavitelia Slobody a solidarity (SaS).

Podpredsedníčka parlamentu Lucia Nicholsonová zverejnila fotografiu, na ktorej sa objíma skupina kamarátov. Na zábere je Norbert Bödör a zástupca riaditeľa Národnej jednotky finančnej polície Milan Mihálik.

Podľa Nicholsonovej fotografia vznikla v hoteli Zlatý kľúčik v Nitre a išlo o oslavu, ktorú organizoval Bödör.

Vysokého funkcionára z Národnej jednotky finančnej polície Mihálika menoval do funkcie

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Bödörovci

Slovensko

Teraz najčítanejšie