Denník N

Za slušné Slovensko po stretnutí s premiérom: Podporíme ľudí v komunálnych voľbách

Zástupcovia z iniciatívy Za slušné Slovensko Karolína Farská a Juraj Šeliga prichádzajú na stretnutie s predsedom vlády Petrom Pellegrinim na Úrad vlády. foto - TASR
Zástupcovia z iniciatívy Za slušné Slovensko Karolína Farská a Juraj Šeliga prichádzajú na stretnutie s predsedom vlády Petrom Pellegrinim na Úrad vlády. foto – TASR

Peter Pellegrini sa s organizátormi protestov nezhodol na hodnotení situácie v krajine. Za slušné Slovensko tvrdí, že situácia je stále kritická, Pellegrini s tým nesúhlasí.

Premiér Peter Pellegrini (Smer) sa na niekoľko desiatok minút stretol s organizátormi protestov Za slušné Slovensko. Na tom, aká je situácia v krajine, sa nezhodli, zhrnul obsah rozhovoru Juraj Šeliga. Za slušné Slovensko tvrdí, že situácia v krajine je stále kritická, Pellegrini si to nemyslí.

Iniciatíva vo štvrtok vyzvala ľudí, aby išli kandidovať do komunálnych volieb, ktoré budú už o pol roka. Aktívnych ľudí chcú aj podporovať.

„Budeme sa snažiť pomôcť aktívnym ľuďom, aby išli kandidovať a začali zmenu krajiny zospodu,“ vyhlásil Šeliga.

Iniciatíva Za slušné Slovensko sa na politickú stranu nezmení – aj preto, že to organizátori sľúbili rodičom zavraždeného Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Práve ich vražda vyvolala masové protesty, ktoré viedli k pádu premiéra Roberta Fica a ministra vnútra Roberta Kaliňáka.

Šeliga pripustil, že niektorí ľudia z iniciatívy budú vo voľbách v novembri kandidovať.

S premiérom sa nezhodli

O čom viac ako hodinu diskutovali na Úrade vlády? Šeliga spomenul, že aj o tom, že vláde

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Koaličná kríza

Slovensko

Teraz najčítanejšie