Denník N

Najlepšie kuchynské utierky sú tie, ktoré máte najdlhšie. Niekedy však treba doplniť zásoby

Foto - Flickr.com/Liz West
Foto – Flickr.com/Liz West

Obchodníčka s kuchynskými potrebami radí, aby ste utierky otestovali v rôznych situáciách a posúdili, ktoré sa vám najviac osvedčia.

Píše Becky Krystalová, článok zverejňujeme so súhlasom The Washington Post

Nespomínam si, kedy som naposledy kupovala kuchynskú utierku. Vždy ich máme v bielizníku fúru, či už som ich od niekoho dostala, vyrobila zo starého oblečenia alebo ktovie odkiaľ vlastne prišli. Mnohé sú rozstrapkané, niektoré deravé a našla by som aj pár takých, čo kedysi boli uterákmi.

Aj napriek tomu som sa nedávno v supermarkete ulakomila na pásikavé utierky z bavlny.

Najviac ma na nich priťahovala cena: šesť dolárov (päť eur) za tri kusy. No a na rozdiel od tých, čo som mala doma, nemali jedinú dieru. Bolo rozhodnuté, musela som ich kúpiť.

Každá je dobrá na niečo iné

Nové utierky sú tenké, absorbujú vodu a veľmi rýchlo schnú. Navyše sa každým jedným praním stávajú jemnejšími. Tak som si kúpila aj druhý balík. Nie som pritom jediný fanúšik lacných a tenkých utierok. Mnohí amatérski kuchári nedajú dopustiť na

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Človek

Veda

Teraz najčítanejšie