Denník N

Pán poslanec Fico, ďakujeme za to, v akom stave zanechávate krajinu

Foto N – Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Andrej Kiska predniesol správu o stave republiky a Robert Fico dokázal, že v jeho hlave sa odohráva peklo. Takúto krajinu po sebe zanecháva.

  • Člen protikorupčnej jednotky je podozrivý z korupcie.
  • Minister financií Kažimír poslancovi Dostálovi povedal, že ho už roky sleduje a má dojem, že je negatívne naladený.
  • Igor Matovič povedal, že všetci poslanci, ktorí hlasujú s koalíciou, majú na rukách krv a prirovnal ich k poslancom hitlerovského Reichstagu.

Kandidát na prezidenta Harabin sa pokúsil zmariť odsúdenie mafiána a kandidát na prezidenta Chmelár predniesol tieňovú správu o stave republiky, pri ktorej mu sprievod robili Ivan Gašparovič a Rudolf Schuster. Ocenenie Humanista roka dostal od Spoločnosti Prometheus Gustáv Murín, ktorý na prezidenta nekandiduje, ale mohol by.

Marián Kočner začal točiť videá o novinároch a objavili sa vizualizácie, ktoré ukazovali, ako má po rekonštrukcii vyzerať kaštieľ v Rusovciach. No a to bolo dosť hrozné. Hneď potom sa objavili správy o tom, že Úrad vlády pri rekonštrukcii ignoroval verejné obstarávanie, a keď sa na to sťažoval predseda komory architektov, vedúci Úradu vlády podal voči nemu návrh na disciplinárne konanie.

Na verejnosť preniklo video z útoku, po ktorom bol Ind obvinený z vraždy Slováka, a bolo z neho jasné, že to Slováci napadli Inda, nie

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie