Denník N

Prestaňme si nahovárať, že Slovensku sa darí. Nie je to pravda

Marián Kočner a Pavol Rusko pred súdom. Foto – tasr
Marián Kočner a Pavol Rusko pred súdom. Foto – tasr

Kočnera zatkli a prepustili, poľnohospodári prišli do Bratislavy, uskutočnil sa ďalší pochod za slušné Slovensko. A to všetko v krajine, ktorej sa darí.

  • Marián Kuffa má pocit, že Zuzana Fialová je posadnutá zlým duchom.
  • Policajný vyšetrovateľ v Komárne hovoril o tom, ako ho nadriadený šikanuje.
  • Matica slovenská spolupracuje so Slovenskými brancami, a keď na to novinári upozornili, článok zmazala a všetko poprela.
  • Štefan Harabin získal titul doctor honoris causa zo súkromnej Vysokej školy bezpečnostného manažmentu v Košiciach a Rudolf Schuster ho pochválil, lebo východniari to majú ťažké.

Krátko z parlamentu.

Diskutovalo sa o štyroch amerických vojakoch a fašisti obvinili SNS, že sú rovnakí vlastizradcovia ako poslanec Dostál, na čo sa Anton Hrnko pohoršil, lebo medzi nimi a Dostálom je prosím pekne rozdiel. A to bola pravda.

Poslanec Blaha povedal bye, bye Billa, za svoje vystúpenie v parlamente si vyslúžil pochvalu od poslankyne fašistov Grausovej a potom spolu s fašistami hlasoval za vyhlásenie proti extrémizmu. Poslanec Mazurek si nevšimol, že nie je v Spišskej Belej, ale v Národnej rade, a vyzval poslanca Poliačika na pästný súboj.

Poslanec Fico povedal, že pri organizátoroch protestov vždy narazíte na Sorosa. To isté zopakoval aj premiér Pellegrini a potom sa ohradil proti tomu, keď moderátor označil Sorosa za maďarského Žida. Takto to totiž nemyslel, aj keď to v skutočnosti myslel presne takto, len to nepovedal.

No a Andrej Danko na obranu ministra obrany povedal, že vie, aký to je tvrdý a profesionálny vojak. Prešiel si totiž Bruselom.

Polícia zatkla začínajúceho youtubera Mariana Kočnera a potom aj Pavla Ruska, z čoho Marianovi Kočnerovi prišlo zle, ale lekári nič nezistili.

Zrazu sa zdalo, že existuje čosi ako nádej a spravodlivosť, alebo aspoň nádej na spravodlivosť. Ľudia si totiž spomenuli, že kedysi na Slovensku žil podnikateľ Jozef Majský, ktorý

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie