Denník N

Všeslovanská vzájomnosť, motorkári a výlety na Krym: ako ideme Rusku v ústrety

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Je to sumár len za jediný týždeň: ak by nám niekto pred piatimi rokmi povedal, že toto všetko sa deje, mysleli by sme si, že sa zbláznil.

  1. Na domov pre seniorov, v ktorom kuchár robil lekára a upratovačka ošetrovateľku, už v minulosti prišli tri podnety.
  2. Richard Raši ešte stále verí, že sa Smeru podarí presvedčiť Miroslava Lajčáka, aby kandidoval na prezidenta. Miroslav Lajčák tomu neverí.
  3. Zem a Vek šíri niekoľko rokov starý hoax o dôchodkoch bruselských úradníkov.

Anton Chromík bol hrdý na zhromaždenie Hrdí na rodinu, na ktorom sa zúčastnili fašisti od Kotlebu a ešte väčší fašisti zo Slovenského hnutia obrody. Ako Anton Chromík povedal, ľudia videli, kto podporuje hodnoty rodiny. A to bola pravda.

Ďalej: v Ružomberku sa mali konať Delfské hry, ktoré neboli delfské, ale ruské, a Roberta Fica vypískali v Starej Bystrici. Smer reagoval vyhlásením , že za to môžu provokatéri, a celé to malo nejako nejasne súvisieť aj s Ľubomírom Galkom.

No a Donald Trump sa stretol s Vladimirom Putinom. Po rokovaní vyhlásil, že to, čo na ňom povedal, v skutočnosti nepovedal, a skritizoval médiá, ktoré písali o tom, čo povedal, a nie o tom, čo nepovedal, ale povedať chcel. Teda vlastne nechcel, ale prinútili ho, aby povedal, že chcel. Rozumiete.

Donald Trump navyše vyhlásil, že Čierna Hora by mohla začať tretiu svetovú vojnu, čo nás privádza k ďalšej téme.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Noční vlci

Vojna na Ukrajine

Komentáre

Teraz najčítanejšie