Denník N

Slovensko zdolalo Bielorusko 2:1 po predĺžení, hrdinom je dvojgólový Meszároš

Obranca Andrej Meszároš oslavuje gól. Foto – TASR
Obranca Andrej Meszároš oslavuje gól. Foto – TASR

Slovenskí hokejisti berú opäť dva body, na prvý gól znovu čakali až do tretej tretiny.

Bielorusko – Slovensko 1:2 po predĺžení (0:0, 0:0, 1:1 – 0:1)

  • Góly: 52. S. Kosticyn (Kaľužnyj, A. Kosticyn) – 53. Meszároš (L. Hudáček, Dravecký), 62. Meszároš. Rozhodcovia: Mayer (USA), Šindler (ČR) – Dahmen (Švéd.), Carnathan (USA), vylúčení: 4:5 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0, 8812 divákov (vypredané).
  • Bielorusko: Lalande – Usenko, Korobov, Stasenko, Jevenko, Šinkevič, Lisovec, Ustinenko – A. Kosticyn, Kaľužnyj, S. Kosticyn – Gavrus, Stas, Drozd – Stepanov, Kovyršin, Kulakov – Demkov, Volkov, Kitarov – Demagin
  • Slovensko: Laco – Meszároš, Graňák, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Mikuš, Jánošík – Daňo, Kopecký, Gáborík – Pánik, Bližňák, Bartovič – Jurčo, Viedenský, Tatar – L. Hudáček, Lušňák, Dravecký
  • Kompletný program Slovenska v základnej skupine MS

Slovenskí hokejoví reprezentanti zvíťazili aj vo svojom druhom vystúpení na MS v Ostrave a opäť za dva body, keď v nedeľu zdolali Bielorusko vďaka dvom gólom obrancu Andreja Meszároša 2:1 po predĺžení.

Na konte tak majú štyri body, svoje účinkovanie v B-skupine otvorili sobotňajším triumfom 4:3 po nájazdoch nad Dánskom.

Slováci nastúpili už aj s posilami z Detroitu Tomášom Tatarom a Tomášom Jurčom, na ich výkone však ešte bola badať nezohratosť ako aj únava z náročnej cesty.

Po dvoch bezgólových tretinách otvoril vo vypredanej ČEZ Aréne skóre v 52. minúte po vyšachovaní slovenskej obrany Sergej Kosticyn. Slovenskí hokejisti však otočili skóre zásluhou Meszároša, ktorý v 53. minúte vyrovnal umiestnenou strelou k žrdi a v predĺžení trafil presne do protiľahlého horného rohu.

Zverenci trénera Vladimíra Vůjteka majú teraz na šampionáte deň voľna, po ňom sa v utorok o 20.15 h stretnú so Slovinskom. V B-skupine ich ďalej čakajú Nórsko, Fínsko, Rusko a na záver USA.

Víťazný gól Andreja Meszároša

Hlasy po zápase

Andrej Meszároš, strelec oboch gólov Slovenska: „Prvé góly v reprezentácii chutia vynikajúco. Keď sme vyhrali, je to o to lepšie. Som rád, že sme získali aspoň dva body. Zase sme nezložili zbrane, bojovali až dokonca. Mali sme veľa šancí, ale brankár súpera chytal vynikajúco. Ideme ďalej.“

Ján Laco, brankár: „Od začiatku sme hrali dobre. Jazdili sme, prínos Tatara s Jurčom bol oživením. Mali sme silu, vypracovali si kopec šancí, akurát to nepadalo. Hoci sme inkasovali gól, stále som veril, že so zápasom ešte niečo urobíme.“

Peter Oremus, asistent trénera: „Zápas bol veľmi náročný. Za prvé dve tretiny sme ich prestrieľali, gólik nám tam ale nepadol. Chlapcom sa nedá nič vyčítať, chceli to rozhodnúť už v riadnom hracom čase, ale vzhľadom na vzájomný zápas je dôležité každé víťazstvo. Andrej Meszároš potvrdil svoje kvality, dal dva góly, jeho prínos je obrovský. Je našou ústrednou postavou v obrane.“

Tomáš Jurčo, útočník, v zápase 0+1: „Zo začiatku to bolo pre mňa ťažké, potom sa to zlepšilo, ale ku koncu som bol unavený. Bol to ťažký prvý zápas, ale som rád, že sme to zvládli. Bielorusi boli dobrí v defenzíve, pre nás to bolo ťažšie. Máme obrovskú silu, perfektný kolektív a na ľade to je cítiť.“

Tomáš Tatar, útočník, v zápase 0+1: „Na ľade som sa cítil zle. Zďaleka to nebolo ono. Nie som však prekvapený, čakal som to. Bol to náročný zápas, veľmi sa bojovalo, ale počíta sa víťazstvo. Nedali sme góly, hoci sme mali príležitosti. To sú ale detaily a šampionát je ešte dlhý. Máme dva body a ja som spokojný. Stále sme boli pozitívni na striedačke, máme super lídrov v kabíne. Bolo to o góle, ktorý sme strelili a situácia sa zlepšila. Máme deň pauzy, treba si oddýchnuť a sústrediť sa na ďalší zápas.“

Mário Bližňák, útočník: „Myslím si, že sme podali veľmi bojovný výkon, samozrejme, že aj oni. Na oboch stranách chytali výborne brankári. Hala nás stále hnala dopredu, aj keď sme prehrávali 0:1. Mali sme tam šance, no akoby nám to trošku odskakovalo. Nakoniec to musel vziať do rúk Andrej Meszároš, ktorý dal prvé dva góly v reprezentácii. Vytiahol to v správny čas.“

Milan Jurčina, obranca: „Bol to hokej pre divákov. Mali sme 34 striel, veľké šance a zase sme spravili z brankára hrdinu, ale dosiahli sme ďalšie dva body. Už tu nie sú ľahkí súperi, Bielorusi veľmi dobre bránili. Zajtra máme voľno, oddýchneme si a potom ideme zase do roboty.“

Vladimír Vůjtek, tréner Slovenska: „Bol to veľký boj, od prvej do poslednej minúty. Nebolo veľa priestoru na nejaké superkombinácie. Obe mužstvá hrali výborne v oslabení. Nakoniec sme šťastne dosiahli víťazstvo v predĺžení. Súper hral dôsledne v obrannom pásme, vedeli sme, že majú veľkú útočnú silu v prvej formácii a nakoniec to aj preukázala, keď dala jediný gól Bielorusov. Myslím si, že hokej bol na výbornej medzinárodnej úrovni.“

Dave Lewis, tréner Bieloruska: „Gratujulem súperovmu trénerovi k vynikajúcemu zápasu, úžasnej výzve a víťazstvu v predĺžení po parádnej strele. Nebolo plánom hrať dnes nejako špeciálne agresívne, no my musíme hrať tvrdo, ak chceme na tomto turnaji prežiť. Máme robustných hráčov, od ktorých potrebujeme, aby hrali fyzicky.“

 

Online prenos

18:50 – Martin Petro (spolupracovník N): Teraz to chce dve výhry bez nutnosti predlžovať riadny hrací čas a budeme v pohode.


18:47 – Marek Chorvatovič (editor N): Krátke zhrnutie – obrancovia hrajú veľmi dobre, Laco je spoľahlivý a slušne bránia aj útočníci. So Slovincami by už mali zabrať aj smerom dopredu.


18:47 – Martin Petro (spolupracovník N): Najlepším hráčom zápasu je „šokujúco“ zvolený Meszároš. Dvoma fantastickými švihmi ukázal našim hrotom, ako sa to robí. Andreja okamžite vyhlásili za našeho nového trénera streľby.


18:43 – Pellegrini odovzdal ocenenie pre najlepšieho hráča zápasu Andrejovi Meszárošovi. Výborný výkon lídra našej defenzívy a dnes aj ofenzívy. Slovensko si pripisuje do tabuľky B-skupiny 2 body a celkovo má 4.


18:42 – Marek Chorvatovič (editor N): Dlho som nerozumel, prečo publikum píska, potom som zistil, že je na ľade šéf Národnej rady Pellegrini.


62. – Meszároš strieľa gól a ukončuje zápas! Prebral puk v útočnom pásme, vystrelil na hranici ľavého kruhu a krásnou krížnou strelou trafil horný roh bránky. Slovensko zdoláva Bielorusko 2:1 po predĺžení. 


61. – Prvé striedanie nám vyšlo výborne. Gáborík aj Meszároš mohli rozhodnúť, ale nestalo sa.

Martin Petro (spolupracovník N): Je to jasné. Gáborík potrebuje do svojej formácie na centra Meszároša, nie Kopeckého.


61.  – Predĺženie sa začalo. Potrebujeme vyhrať. Potrebujeme mať s Bielorusmi pozitívny vzájomný zápas.


18:35 – V RTVS pripomínajú, že gól opäť strelil 4. útok. V hre sa gólovo presadil zatiaľ iba jeden útočník – Marek Viedenský.


18:33 – Martin Petro (spolupracovník N): Vec sa má tak, že momentálne sa hrá o ten jeden extra bod, ktorý môže rozhodnúť o tom, či budeme vo štvrťfinále, alebo nie.


60. – Koniec tretej tretiny. Aj v druhom zápase Slovenska na MS sa bude predlžovať. Bielorusko – Slovensko 1:1.

Obranca Andrej Meszárošš oslavuje gól. Foto - TASR
Obranca Andrej Meszárošš oslavuje gól. Foto – TASR

59. – Lušňák dnes nevyhodil puk pri oslabení ani na šiesty pokus. Opäť fantastická robota Bližňáka – nášho najlepšieho hráča. Oslabenie sme ustáli a je tu posledná minúta.


57 .3 a pol minúty pred koncom budeme hrať v oslabení. Graňák bránil bieloruskému hráčovi v hre.


54. – Martin Petro (spolupracovník N): Meszároš už gól dal. Teraz je na rade Ďaloga. Kosticynovcov nesmie brániť Tatar. Ani Gáborík. To sme mali pochopiť už po prvej tretine.


53. Slovensko vyrovnáva na 1:1! Dôležitý gól strieľa Andrej Meszároš. Prihrávky Hudáček, Dravecký.

Marek Chorvatovič (editor N): To je úľava, Ešteže máme obrancov. Pekný gól.

Martin Petro (spolupracovník N): Mágia Draveckého a gól obrancu. Dve veci, bez ktorých by to dnes nešlo.


52. – Bielorusko strieľa gól. Našu obranu dokonale vyšachovalo a Sergej Kosticyn skóroval do prázdnej bránky.


51. – „My chceme gól, my chceme gól! kričia slovenskí fanúšikovia v ostravskej aréne. Takmer ich vypočul Milan Bartovič, dostal sa k odrazenému puku a – nič.

Marek Chorvatovič (editor N): Nestrieľame od modrej. Vôbec.

Martin Petro (spolupracovník N): Gáborík vyrába naše presilovkové kombinácie. Prečo?? On ich má predsa zakončovať. Stále triafame Lalanda do žalúdka.

49.Výborne hrajúci Pánik si vynútil faul. 

Martin Petro (spolupracovník N): Z troch súbežných faulov na Pánika si rozhodca vybral iba jeden. Desať minúť pred koncom. Prichádza čas na slovenské góly.

Marek Chorvatovič (editor N): Teraz. Teraz. Teraz už.


49. – Martin Petro (spolupracovník N): Ako rýchlo sa dá zvyknúť na európske klzisko – to nám názorne ukazujú hráči Kanady. Proti Nemecku vedú už 10:0. Takže zámorské posily majú o jednu výhovorku menej.


48. – Bielorusi dobre a poctivo bránia, Ján Lašák ich hru nazval betónovaním. Zápas nie je taký bláznivý ako proti Dánsku, na strely vedieme 22:15.


44. – Marek Chorvatovič (editor N): Tatar – hrať po zaoceánskom lete a bez Dacjuka v útoku je veľmi nevďačné.


43. – Marián Gáborík mohol byť hrdinom. Dostal sa až pred Lalanda, ten chytá lapačkou. Presilovka sa skončila, ale ešte dlho po nej sme zostávali v útočnej tretine.

Martin Petro (spolupracovník N): Gáboríkova formácia zvierala oslabeného súpera v pásme celú minútu. Bližňáková formácia to následne dokázala tak isto dlho, keď už bol súper v plnom počte.


41.Tretia tretina sa začína našou presilovkou – hrať ju budeme ešte 102 sekúnd.


17:53 – Martin Petro (spolupracovník N): 0:0 je vlastne dobrý výsledok, keď si uvedomíme, že naši majú všetky góly schované na poslednú desaťminútovku. Dnes pravdepodobne uvidíme nejaké čisté konto.


17:52 – Marek Chorvatovič (editor N): Snáď len Dravecký pôsobí dojmom útočníka, ktorý je vo forme a verí si. Ak dáme dnes gól, tak to bude skôr obranca, alebo to bude vydretá dorážka. Rád sa budem mýliť.


17:51 – V súbežne hranom zápase v Prahe vedie Kanada nad Nemeckom 9:0.


17:46 – Z piatich tretín odohraných na tomto turnaji sme skórovali zatiaľ v jedinej. Proti Dánom sme mali najlepšiu tretiu 20-minútovku, snáď sa to zopakuje aj proti Bielorusom.

Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar v tlaku na brankára Bieloruska Kevina Lalanda. Foto TASR - Michal Svítok
Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar v tlaku na brankára Bieloruska Kevina Lalanda. Foto TASR – Michal Svítok

40. – Koniec druhej tretiny. Na začiatku tretej budeme hrať presilovku ešte 1 minútu a 42 sekúnd.


40. – Viedenského Volkov porazil a budeme hrať presilovku. 18 sekúnd do konca tretiny.

Martin Petro (spolupracovník N): Kompenzuje sa až 18 sekúnd pred koncom tretiny. Faul to nebol, ale Bielorusom rozhodcovia spočítali predchádzajúce hraničné zákroky.


38. – Pred bránou sa do šance dostal aj Kopecký, no puk za chrbát bieloruského gólmana nedotlačil.


38. – Martin Petro (spolupracovník N): Už sa do šarvátok zapája aj Domino Graňák. Väčší dôkaz toho, že zápas je momentálne poriadne vyhecovaný, už nepotrebujeme.


35. – Marek Chorvatovič (editor N): V tomto zápase veľa gólov nepadne.

Martin Petro (spolupracovník N): Pýtame si faul. Onedlho by sa mohlo kompenzovať.


34. – Zvláštne rozhodnutie rozhodcu. Nervózny Kosticyn vrážal do Slovákov po odpískaní, na trestnú lavicu išiel Bližňák za oplácanie. „To je výsmech,“ komentuje Ján Lašák v RTVS. Bielorusi nás v presilovke tlačili, hrali ju veľmi dobre, na jej konci ale takmer skóroval Dravecký.

Martin Petro (spolupracovník N): Absurdný verdikt rozhodcu nás takmer vyšiel draho. Najhorúcejšiu bieloruskú presilovku vychytal dokonalý Laco. Vyráža ťažké puky do strán a nenecháva súpera dorážať.


31. – Martin Petro (spolupracovník N): Skvelá akcia Ďalogu a Sersena. Hneď na to samostatný pokus Meszároša. Obrancovia to konečne berú do vlastných rúk. Gól visí vo vzduchu.


30. – Polovica riadneho hracieho času. Na strely vedieme 14:9, na buly prehrávame 12:20.


29.Výborné striedanie v podaní slovenského tímu. Vytvorili sme si tlak aj dobré šance. Najväčšiu mal po peknej akcii mladý obranca Jánošík, skórovať mohli aj daňo s Kopeckým.

Martin Petro (spolupracovník N): Bližnák s ďalšou skvelou bekendovou prihrávkou. Mal prsty v posledných troch tutovkách.


28. – Martin Petro (spolupracovník N): Útočníci nemajú svoj deň (víkend). Potrebujeme gól od modrej čiary. Tip: Ďaloga, Meszároš.


27. – Marek Chorvatovič (editor N): Naši na mňa pôsobia dojmom, že musia dostať najprv gól, aby sa poriadne v zápase naštartovali.

Martin Petro (spolupracovník N): Jurčina sa dostal prvýkrát k svojej najväčšej (a jedinej) zbrani – hre telom. Zložil Stepanova k ľadu a dokázal to čisto. Vrátil mu tak požičané z prvej tretiny, kedy ho Bielorus svojou palicovou technickou vyškolil ako kužel.


23. – Slováci oslabenie zvládli a sami mali najväčšiu šancu. Bližňák získal puk a s Bartovičom išiel do prečíslenia 2 na 1. Prihral Bartovičovi, ale ten v priamom súboji s brankárom Lalandom neuspel.

Martin Petro (spolupracovník N): Bližnák je dnes náš najlepší brejkový hráč. Škoda, že Lalandovi stále pálime do náručia.


21.Druhú tretinu začíname tak ako prvú – vylúčením za hru s vysokou hokejkou. Na trestnú lavicu ide Marián Gáborík.

Marek Chorvatovič (editor N): Pri Gáboríkovom vylúčení sme včera dostali gól.


16:58 – V hlasovaní RTVS, či by diváci ešte chceli vidieť Mariana Gáboríka na trestnom strieľaní, boli z 366 hlasujúcich takmer tri štvrtiny proti.

a

16:53 – Martin Petro (spolupracovník N): Naše najväčšie šance si zatiaľ vypracovali formácie, ktoré majú v popise práce iné povinnosti. Gáborík potrebuje nutne gól a Tatar potrebuje jeden-dva dni na aklimatizáciu. Našim najlepším hráčom prvej tretiny jednoznačne Jano Laco. Neraz skvelo zareagoval pri nenápadných, no nebezpečných strelách spoza hráča.


20.Koniec tretiny. Tak, ako proti Dánom, ani teraz proti Bielorusom nám prvá 20-minútovka nevyšla. 


20. – Marek Chorvatovič (editor N): Po Meszárošovej chybe 15 sekúnd pred koncom môžeme byť so stavom 0:0 spokojní.


18. – Na druhej strane mohol otvoriť skóre Mário Bližňák. Z pravej strany sa natlačil až pred bránku a Lalande aj so šťastím puk vyrazil ramenom.


16. – Po ďalšej dobrej akcii Bielorusov a strele zblízka zachraňoval Laco. Nebolo to v prvej tretine prvý raz.


15. – Marek Chorvatovič (editor N): Včera naši začali hrať to, na čo majú, v polovici zápasu. Dnes by to mohlo prísť trochu skôr. Podobne ako včera aj dnes sa pod najväčší tlak dostáva prvý útok.


11. – Druhú presilovku zahodili aj Bielorusi. Mohli vyhrávať po dorážke Kaľužneho, Laco s obrancami však jeho pokus vyrazili z bránkovej čiary.

Martin Petro (spolupracovník N): Graňák predviedol zatiaľ najdôležitejší brankársky zákrok zápasu.


9. – Martin Petro (spolupracovník N):  Brankár Lalande má na hrudi pripevnený magnet na gumu. Pri všetkých gólových šanciach sme ho napálili tam, kde je najhrubší. Bieloruskí hráči si svojho gólmana tvrdo bránili.


9.Končí sa aj druhá slovenská presilovka, ani tentoraz sme neskórovali.

Marek Chorvatovič (editor N): Dostali sme veľmi zvláštne trestne strieľanie a zadarmo presilovku 5:3. To sme mali využiť.


7. – Trestné strieľanie sme nevyužili, ale budeme hrať ďalšiu presilovku – 22 sekúnd budeme hrať 5:3.


5.Trestné strieľanie pre Slovensko! Gáboríkovi držali pred bránkou hokejku. Náš elitný útočník však nájazd nepremieňa, trafil brankára Lalanda. Presilovka pokračuje.

Martin Petro (spolupracovník N):  Musíme byť objektívni, trestné strieľanie bolo extrémne prísne – zlomená hokejka bola kopnutá neúmyselne. Marián Gáborík ho spravodlivo zahadzuje veľmi zle mierenou strelou.

Marek Chorvatovič (editor Denníka N): Prečo nešiel Daňo?


5. – Výborná hra v podaní Lušňáka, vybojoval puk a po faule naňho hráme prvú presilovku.

Martin Petro (spolupracovník N): Dve nepodarené vyhodenia v oslabení Lušňák vykompenzoval tým, že perfektne vyforčekoval puk a získal presilovku.


4. – Kamera si cez prestávku po prvý raz všimla nové posily slovenského tímu, Tatara s Jurčom. Tatar hrá s číslom 90, Jurčo s 13. Marek Chorvatovič (editor Denníka N): Chcel by som vedieť, koľko hodín a ako spali Tatar a Jurčo.


3. – Martin Petro (spolupracovník Denníka N): Na Bielorusko bude určite platiť tradičný recept Jozefa Golonku: streliť rýchlo jeden, dva, tri, štyri góly, a potom to už pôjde samo.


3.Prvé oslabenie sme zvládli veľmi dobre. Bielorusi nemali výraznejšiu príležitosť, ani jeden pokus neprešiel až na Laca.


1. – Zápas Bielorusko – Slovensko sa začal. Už po pár sekundách ide na trestnú lavicu Meszároš za hru s vysokou hokejkou.


16:08 – V štúdiu RTVS Richard Lintner rozobral silné a slabé stránky bieloruského tímu.

15:59 – Diváci po včerajšom zápase s Dánmi chválili spolukomentátora RTVS Jána Lašáka. Nielenže mal dobré postrehy k zápasu, ale bavil aj vtipnými hláškami. Dnes spolukomentuje opäť.


15:35 – [poll id=“87″]


15:21 – Takto vyzerá kompletná zostava proti Bielorusku:

  • Brankári: Laco (J. Hudáček)
  • Obrancovia: Meszároš, Jánošík, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Mikuš, Graňák
  • 1.: Daňo, Kopecký, Gáborík
  • 2.: Jurčo, Viedenský, Tatar
  • 3.: Pánik, Bližňák, Bartovič
  • 4.: Dravecký, Lušňák, L. Hudáček

15:20 – Pred dnešným stretnutím bolo hlavnou otázkou, ako Vůjtek po príchode Tatara a Jurča upraví zloženie útokov:

  • 1.: zostáva v rovnakom zložení, ako dohral zápas s Dánmi – teda s Daňom a bez Miklíka
  • 2.: na krídlach bude Tatar s Jurčom, centrom bude Viedenský z úspešnej štvrtej formácie
  • 3.: trio Pánik, Bližňák, Bartovič zostáva pokope
  • 4.: proti Dánsku hral výborne, no spolu nezostal, Viedenského nahradí Hudáček
  • Surový bude 13. útočníkom, Miklík sa prepadol z elitného útoku až na tribúnu

15:01 – Tréner Vůjtek po príchode Tatara s Jurčom uzavrel súpisku pre MS. Nečaká tak už na prípadné príchody Mariána Hossu a Martina Marinčina zo zámoria a až do konca turnaja sa bude spoliehať na 25 hráčov, ktorých má teraz k dispozícii.

Tomáš Jurčo je pripravený hrať. Foto - facebook.com/SlovakHockey
Tomáš Jurčo je pripravený hrať. Foto – facebook.com/SlovakHockey

15:00 –  Jadro bieloruského tímu sa už niekoľko rokov nemení. Až 19 hráčov na súpiske hráva v KHL,  9 z nich za Dinamo Minsk. Najväčšími hviezdami sú bratia Andrej (Soči) a Sergej (Kazaň) Kosticynovci, ktorí pôsobili aj v NHL. Kompletnú zostavu nájdete tu.


14:59Bielorusi sú náš priamy konkurent v boji o postup zo skupiny. Na vlaňajších domácich MS zanechali veľmi dobrý dojem (postup do štvrťfinále) a aj v Ostrave začali víťazstvom (zdolali Slovinsko 4:2).


14:58Včera proti Dánsku fanúšikovia čakali výhru za 3 body, dnes proti Bielorusku (16:15) to nebude inak. V prvom zápase to úplne nevyšlo, ale deň po ňom prevládajú skôr dobré pocity. Áno, hrať sme začali až v druhej tretine, v obrane sme robili priveľké chyby, a stratili sme bod. V ťažkom otváracom dueli, navyše prakticky v domácom prostredí, sa však tím nerozklepal a od stavu 0:1 hral dobrý hokej. Otočil zápas a napokon zvíťazil v nájazdoch.

Nebol to úplne ideálny prvý zápas, ale také prvé zápasy na turnajoch bývajú. Vlani sme ho prehrali s Čechmi po predĺžení, potom s Kanaďanmi a potom aj s Francúzmi. Z 3 zápasov 1 bod. Včerajšie dva sú z tohto pohľadu celkom dobrý začiatok.

 

Program Slovenska v B-skupine (Ostrava)

02.05. sobota Slovensko  slovensko25 slovensko vlajka 4:3n  dansko25 dansko vlajka Dánsko
03.05. nedeľa Bielorusko  bielorusko25 bielorusko vlajka 16:15  slovensko25 slovensko vlajka Slovensko
05.05. utorok Slovensko  slovensko25 slovensko vlajka 20:15  slovinsko25 slovinsko vlajka Slovinsko
06.05. streda Slovensko  slovensko25 slovensko vlajka 20:15  norsko25 norsko vlajka Nórsko
09.05. sobota Fínsko  finsko25 finsko vlajka 16:15  slovensko25 slovensko vlajka Slovensko
10.05. nedeľa Slovensko  slovensko25 slovensko vlajka 20:15  rusko25 rusko vlajka Rusko
12.05. utorok USA  usa25 usa vlajka 16:15  slovensko25 slovensko vlajka Slovensko

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie