Denník N

Danko s Bugárom si posielajú odkazy, predseda SNS je „hlboko urazený“ a pripomína Mostu, že položil Fica

Andrej Danko a Béla Bugár. Foto N – Tomáš Benedikovič
Andrej Danko a Béla Bugár. Foto N – Tomáš Benedikovič

Medzi Mostom a SNS to opäť vrie, novú sériu odkazov vyvolala správa TASR, že podľa Bugára medzi stranami nie je nevraživosť.

Bola to nenápadná správa verejnoprávnej tlačovej agentúry so zmierlivým titulkom. „Bugár: Medzi Mostom-Híd a SNS nie je nevraživosť,“ zasvietilo v servise TASR pre novinárov v stredu o desiatej predpoludním.

Obsah je o niečo zaujímavejší. Béla Bugár v ňom spomína meno bývalého predsedu SNS Jána Slotu, od ktorého sa súčasný predseda strany Andrej Danko pravidelne dištancuje a opakuje, že ho zo strany vyhodil.

Bugár okrem iného hovorí, že Most-Híd sa nenechá vyprovokovať k vyvolaniu predčasných volieb ani po atakoch SNS na niektorých predstaviteľov najmenšej vládnej strany. Na mysli mal zrejme minulotýždňovú prestrelku medzi stranami, v ktorej SNS žiadala odchod Kataríny Cséfalvayovej z čela zahraničného výboru.

„Ja viem, že vždy je pre niektorých najlepšie dosiahnuť predčasné voľby tak, aby bol zodpovedný niekto iný,“ povedal Bugár pre TASR. „Momentálne tomu nedávam väčšiu dôležitosť ako výstrel do tmy a uvidíme, ako ďalej.“

Bugár ešte doplnil, že niektorí predstavitelia SNS podľa neho útočia na Most-Híd, lebo sú tak naučení ešte z čias Jána Slotu.

Reakcia Danka bola rýchla.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Únos vietnamského občana

Slovensko

Teraz najčítanejšie