Denník N

Projekt Karlove má v ponuke posledné byty v predaji

Komorné bývanie neďaleko centra bratislavskej Karlovej Vsi rešpektuje pokojnú a komunitnú atmosféru svojho okolia

Skvelá poloha

Nové bývanie rastie od apríla tohto roku v srdci Karlovky,  na Hudecovej ulici a dokončenie projektu je plánované v štvrtom kvartáli roka 2019. (V súčasnosti sa dokončujú stropy na štvrtom nadzemnom podlaží). Blízkosť prírody, Karloveské rameno a skvelá dostupnosť do centra (len 10 minút) a navyše stabilná štvrť ponúka všetko potrebné na pohodlný život. Občianska vybavenosť je na dosah ruky – obchody, služby, ale aj školy či škôlky. Karlovešťania si tieto výhody dobre uvedomujú, a preto milujú život v starej dobrej Karlovke.

V predaji posledné byty

Z 39 bytov je v ponuke pár posledných  dvojizbových a trojizbových bytov,  85 % je už predaných. Všetky byty sú ponúkané v štandarde, ktorý dáva na výber z niekoľkých dekórov dverí a podláh. Veľkou devízou bytov v Karlove sú priestranné balkóny,  byty na vrchných poschodiach sa môžu dokonca pýšiť terasami s 89 alebo 109 m2. Projekt Karlove poskytuje parkovacie státie priamo pod domom alebo na parkovisku pred ním.

Developer si uvedomuje urbanistickú situáciu v okolí, čomu prispôsobil aj štruktúru a dizajn stavby. Snažil sa vytvoriť bývanie, ktoré zapadne do atmosféry Karlovej Vsi a zároveň poskytne jeho obyvateľom plnohodnotný domov. S touto myšlienkou navrhol komorný projekt, ktorý ponúka skutočne pokojnú komunitnú atmosféru blízko centra Karlovky.

Skúsený developer

Za projektom KARLOVE stojí spoločnosť RETEP Slovakia s.r.o. – úspešný developer s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý má na konte už viacero projektov na západnom Slovensku. Okrem projektu Karlove má developer momentálne v ponuke aj projekt Pod Krásnou hôrkou, ktorý je takmer vypredaný. Projekt Pod Krásnou hôrkou je pred kolaudáciou a na stavbe práve prebiehajú dokončovacie práce, aby sa budúci vlastníci mohli čím skôr nasťahovať  a využívať  všetky benefity tohto bývania.

Developer realizoval projekty v Modre – Karpatia, dve fázy bývania Agátky v centre Stupavy, Arcos v Lamači, BD Adelio Kramáre, obytné satelity v Nitre, Dunajskej Lužnej, Miloslavove, Záhorskej Bystrici atď.

Developer sa teší z obrovského záujmu a do budúcnosti pripravuje nové zaujímavé projekty.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie