Denník N

Biele heterosexuálne Slovensko. Slovensko, ktoré neexistuje

Poslanec Kvorka. Foto – TASR
Poslanec Kvorka. Foto – TASR

Kým sa diskutuje o homosexuálnej hrozbe a reklame, parlament zastropoval dôchodky a niečo sa deje na Ústavnom súde.

  • Andrej Danko zahraničných diplomatov pri raňajkách ubezpečil o západnom smerovaní Slovenska.
  • Ivan Gašparovič podporil v prezidentských voľbách Eduarda Chmelára.
  • Poslanec Marček sa opýtal, či je náhoda, že sa presuny vojenskej techniky zo západu na východ zintenzívnili po smrti Jána Kuciaka. Odpovedáme: je.

Keďže Smer neodvoláva, František Imrecze odstúpil z funkcie. Lucia Žitňanská odišla z Mosta a väčšina ľudí hovorila, že bolo buď načase, alebo neskoro, alebo je to jedno, lebo Most už aj tak nikto nechce voliť. 

Ústavnou väčšinou bol schválený vládny návrh o zastropovaní dôchodkov a zahlasovali zaň aj fašisti a členovia Sme rodina. No a keď sa v nedeľu Richard Sulík Roberta Fica pýtal, ako chce tie dôchodky zaplatiť, Robert Fico povedal, že neexistuje, že by sa nezaplatili, ale ako, to nepovedal.

České riešenia.

Diskusia na úrovni

A vôbec sa diskutovalo k veci. Fašistický poslanec Mizík rečnil o homosexuáloch a moslimoch a Hrnko s Kvorkom nadšene prikyvovali. Kvorka má úroveň zhruba ako Jano Ľupták, len je ešte aj bitkár a primitív.

Na Mizíka nadviazala kolegyňa Grausová, ktorá varovala pred neomarxistami a citovala dávno vyvrátenú štúdiu o tom, že homosexualita je úchylka. Takisto varovala, že homosexuáli si adoptované deti môžu požičiavať na zneužívanie.

Nasledoval Richard Vašečka, ktorý chce byť nad vecou, takže nechcel spomínať fašistov ani neomarxistov, a tak neomarxistov vzápätí spomenul. Rovnako ako poslankyňa Grausová povedal, že homosexualita je úchylka, ale ani sa neobťažoval citovať žiadneho psychológa. Povedal len, že je to jeho názor a má naň právo.

Okrem toho sa niečo dialo aj na Ústavnom súde a pravdepodobne to bolo aj dôležité, ale zároveň to bolo aj zložité a neboli v tom homosexuáli, takže to nikoho nezaujímalo.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie