Denník N

Žiaden človek nedokáže tak ublížiť Dankovi, ako dokáže len Danko Dankovi

Zatiaľ čo SNS zvádza statočný boj s hojekovým logom, jej predseda zažíva ďalšiu osobnú prehru.

  • Béla Bugár začal prezidentskú kampaň a aby dokázal, že aj on je človek, ukázal nejaké fotky z mladosti.
  • Pri príležitosti 20. výročia porážky Vladimíra Mečiara sa premiér Pellegrini nedokázal vyjadriť a radšej povedal, že Mečiara budú posudzovať historici.
  • Objavili sa tiež správy, že by Slovensko mohlo prijať 50 sirôt zo Sýrie, ktoré nechcú v Česku. Ako prvý nesúhlasil Boris Kollár.

Ukázalo sa, že údajný ruský podnikateľ s výživovými doplnkami, ktorý chcel vidieť katedrálu v Salisbury a namiesto toho okolo neho umierali ľudia, je skôr člen tajnej služby, volá sa Čepiga a pochádza z Berezovky. Slovenské ministerstvo zahraničných vecí si stále nepoložilo otázku, čo s ruskými agentmi diplomatmi na ambasáde.

Internetom sa šírila správa o tom, že moslimskí imigranti vo Švédsku dobili dvanásťročného chlapca. Potom sa ukázalo, že chlapec je dievča, nemá dvanásť, ale štyri roky, a nedobili ho imigranti, ale dohrýzol ho otcov pes. Ale to nikoho nezaujímalo.

Anton Hrnko po dvojbodke naďalej spravodlivo bojoval proti hokejovým dresom, vyhrážal sa dokonca zastavením dotácií a to všetko preto, že tretí týždeň nedokázal pochopiť rozdiel medzi štátnym znakom a logom.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Andrej Danko

Komentáre

Teraz najčítanejšie