Denník N

Všade tam, kde sa objaví Marian Kočner, sa vrátia 90. roky

Marian Kočner. Foto N – Tomáš Benedikovič
Marian Kočner. Foto N – Tomáš Benedikovič

Nikto sa s ním nekamaráti a zo všetkých najmenej Smer. Zvláštne: až doteraz to vyzeralo úplne inak.

  • Bývalý minister školstva Peter Plavčan sa stal rektorom vysokej školy v Sládkovičove.
  • Mesačník Extra Plus prešiel za krátky čas od Danka cez Kotlebu k Harabinovi, ktorého podporuje v prezidentských voľbách.
  • V prieskume pred prezidentskými voľbami sa na prvých dvoch miestach objavili ľudia, ktorí (zatiaľ) nekandidujú a otvorení blázni v ňom majú 20%. Veľa šťastia.

Igor Matovič sa pohádal s Richardom Sulíkom, lebo Sulík povedal, že je čas rozmraziť poslanecké platy. Čiže Matovič vyhlásil, že Sulík by najradšej zrušil úplne všetko, na čo Sulík povedal, že Matovič je populista a Matovič povedal, že Sulík má EQ blízke nule.

No a oboje bola svojím spôsobom pravda a pravda bola aj to, že Matoviča do parlamentu dostal práve Sulík.

Richard Sulík tiež povedal, že Slovensko by mohlo prijať sýrske siroty a niečo podobné povedal aj premiér Pellegrini. A SNS hovorila o „údajných sirotách“ a o tom, že niekto nám tu vyvoláva naliehavý pocit morálnej povinnosti ich prijať.

A mohla z toho byť téma na celý týždeň, nebyť toho, že –

Správa z druhej strany intetrnetu.

Nebyť toho, že zatkli nielen objednávateľku vraždy Jána Kuciaka, ale aj Mariana Kočnera, tiež známeho ako kontroverzný podnikateľ, ktorý si mal vraždu objednať u objednávateľky.

Vyšlo najavo, že Marian Kočner mal byť krstným otcom jej dieťaťa, ale hneď potom vyšlo najavo, že bola len na lyžovačke, nevedela vyjsť autom hore a on išiel po ňu, aby ho nevolala pán Kočner, ale krstný otec. Alebo niečo také.

No a vyšlo tiež najavo, že s ňou bol v kontakte aj Boris Kollár, pretože mu omylom napísala, tak si písali, lebo tak sa to robí. Takže sa potom stretli, ale na ničom sa nedohodli, ale to bolo dávno, takže Boris Kollár si najprv nespomínal, o koho ide. Potom si ale pozrel

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Marian Kočner

Komentáre

Teraz najčítanejšie