Denník N

Organizátor banskobystrického protestu Pohle: Najlepšie pozvánky na protesty robí pán poslanec Fico

Jakub Pohle. Foto - archív J. P.
Jakub Pohle. Foto – archív J. P.

Sľúbili sme si slušnosť a sľub sme dodržali, na rozdiel od iných. Andrej Danko ju takisto sľuboval, najmä na predvolebných bilbordoch. Miesto slušnosti však ukazuje prebytok ega, absolútny nedostatok sebareflexie, rozumu aj vzdelania, keďže jeho neprávom získaný titul má menšiu hodnotu ako môj diplom za účasť na pretekoch vo vyšívaní z prvého stupňa ZŠ. Síce som nevyhral, ale aspoň som neodpisoval.

Politici sľubujú čokoľvek, čo sa im hodí, a Robert Fico je toho najlepším príkladom. Sľúbil diaľnicu do Košíc, sľúbil, že v roku 2014 už nebude v politike, sľúbil, že sa odsťahuje od Bašternáka. Ak si rovnako ako svoje sľuby plní manželské povinnosti, nečudo, že jeho žena figuruje v toľkých firmách. Takisto by som sa radšej zavalil prácou. Robert Fico sľúbil hájiť záujmy občanov tejto krajiny. Miesto toho vyšetruje slušných a bezúhonných ľudí. Ledva plnoletých študentov, v podstate deti, na to musí človek byť naozaj špina bez svedomia.

Mali by sme sa mu poďakovať. Nech sa snažíme akokoľvek, najlepšie pozvánky na protesty vždy robí pán poslanec Fico a teraz sa ukázal aj ako veľmi schopný fundraiser, bez jeho intervencie by sme nevyzbierali toľko peňazí na ďalšie protesty. Takže: Díky, Robo!

Za slušné Slovensko v Banskej Bystrici. Foto N – Daniel Vražda

Fico s trvalým bydliskom u daňového podvodníka a sused podozrivého z vraždy Jána a Martiny. Predseda Danko s ukradnutým titulom a charakter Bugár so susedom s obrovskými pozemkami. Spolu tvoria hrádzu proti extrémizmu. Takú účinnú, že neváhajú prosíkať o hlasy fašistov, keď ide do tuhého a keď potrebujú demontovať demokraciu. Ak si doteraz ešte niekto neuvedomil, že Smer je zlo, neuvedomí si to nikdy, tak ako si hlupák neuvedomuje, že je hlúpy. Len na vymenovanie škandálov by človek potreboval aspoň dvojdňovú dovolenku a papierov popísaných viac, ako je v Dankovej ukradnutej rigorózke.

Fico, Danko a Bugár skúšajú, koľko vydržíme, a snažia sa udržať pri moci tak, že nás odkláňajú od demokracie. My však vydržíme. Stojíme na námestiach už od zimy do zimy, a ak vydržíme, bude táto zima pre korupciu, vládu a „našich ľudí“ ich vlastný Stalingrad. My všetci sme tí, na ktorých sme čakali, komunálne voľby ukázali, že si berieme našu krajinu späť kúsok po kúsku a neskončíme, kým nepadneme únavou, alebo kým nebude spravodlivosti učinené zadosť. Kým na Slovensku konečne zavládne spravodlivosť.

Pravda a láska musia zvíťaziť nad lžou a nenávisťou, pero nad zbraňou a slušnosť nad klamstvami, spravodlivosť nad korupciou, lebo ja mám čas každý piatok!

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Za slušné Slovensko

Slovensko

Teraz najčítanejšie