Denník N

SNS: bývalí ministri v base, bývalý predseda hulvát a ten súčasný podvodník. Po 29 rokoch by sme mohli byť aj ďalej

Foto – TASR
Foto – TASR
  • Andrej Danko chce na Ústavnom súde napadnúť výsledky komunálnych volieb.
  • Roberta Kaliňáka už nevyšetrujú za to, že znemožnil vyšetrovanie vlastnej kauzy.
  • Z neskartovaných dokumentov vyplýva, že jeho 15-miliónový tender bol predražený o 5 miliónov eur.
  • Deň pred 17. novembrom si bývalý disident Ján Čarnogurský priateľsky potriasol rukou s bývalým šéfom komunistickej kontrarozviedky, generálom Alojzom Lorencom.

Zo zahraničia:

Českí novinári vypátrali syna premiéra Andreja Babiša, ktorý mal podpisovať dokumenty v kauze Čapí hnízdo. Ten mal odísť na nedobrovoľnú dovolenku na Krym a teraz chce zo Švajčiarska spolupracovať so súdmi aj novinármi. 

Andrej Babiš povedal, že ide o pokus o destabilizáciu krajiny a na výzvy na odstúpenie odpovedal, že to nikdy neurobí. Na zhromaždení pri príležitosti 17. novembra sa v Prahe zhromaždilo 28 000 ľudí.

Kandidatúru na prezidenta zvažuje predseda ZMOSu Michal Sýkora a vyjadril sa aj dlhodobý nedobrovoľný prezidentský kandidát Smeru Miroslav Lajčák. Ten povedal, že si kandidatúru nerozmyslí, ale mohol by si ju rozmyslieť, ak by prišiel silný impulz od ľudí.

Znamená to, že Lajčák si svoju kandidatúru nakoniec zrejme predsa len rozmyslí, hoci povedal, že si ju nerozmyslí, a napriek tomu, že impulz od ľudí nepríde. No a čo čert nechcel, deň po tom, ako to povedal, vyšiel prieskum, podľa ktorého by v priamom súboji porazil každého zo súperov.

Robert Fico zas povedal, že Soros a rovnako ako Babiš dodal, že destabilizácia krajiny, lenže minister financií Kažimír povedal, že si to nemyslí. A premiér Pellegrini nepovedal nič a Miroslav Číž povedal, že scenár je v oboch krajinách rovnaký. Ktovie prečo tým ale myslel, že ľudí niekto riadi, namiesto toho, aby pochopil, že sú proste nahnevaní.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Andrej Danko

Komentáre

Teraz najčítanejšie