Denník N

Všetci sa zbláznili, nič nedáva zmysel

Foto - TASR
Foto – TASR

Diskusia o akejkoľvek téme sa pohybuje mimo normálnych argumentov a logického rámca. Čo budeme robiť – ale naozaj robiť -, keď tí migranti prídu napriek tomu, že sme neboli v Marakéši?

  • Plus 1 deň zverejnil článok, podľa ktorého prezident Andrej Kiska označil ľudí bojujúcich proti potratom za fašistov. Nebola to pravda, ale mohla byť.
  • Šíril sa aj hoax o tom, že Luciu Nicholsonovú v Ottawe zatkli za prostitúciu. Že to nebola pravda, sa šírilo oveľa menej.
  • Potvrdilo sa, že Robert Kaliňák porušil zákon pri upratovacom tendri za 16 miliónov eur.

V treťom mesiaci rigoróznej kauzy prebiehala v parlamente mimoriadna schôdza o odvolaní Andreja Danka.

Andrej Danko mal prejav, v ktorom povedal, že lživá kampaň, terorizovanie, otec rodiny, odborná diskusia, rozdeľovanie spoločnosti, Eset, Denník N, oligarchia, nacisti a komunisti. A Anton Hrnko ho prirovnal k Jánovi Pavlovi II.

Andrej Danko tiež povedal, že sa treba pozrieť aj na práce ľudí, ktorých nebude menovať, a potom menoval Andreja Kisku a Richarda Sulíka. Predložil údajné poznámky k svojej práci a povedal, že ministerka Lubyová pripraví zákon o tituloch. Takisto povedal, nech rozhodne odborná komisia, ale potom povedal, že ak aj odborná komisia rozhodne, musí rozhodnúť aj súd.

A poslanec Peter Marček vytiahol hoax o Lucii Nicholsonovej a poslanec Milan Uhrík sa zamyslel, že novinári Denníka N nemajú slovanské mená, a poslanec Stanislav Mizík vyhlásil, že plagiátorstvo sa tu rozmohlo hlavne po nástupe globalizácie. A pracoval

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie