Denník N

Tipy, ako uspieť na Tindri: vyplňte si profil, neklikajte na všetkých a povedzte viac ako len ahoj

Foto - Flickr.com/Wyatt Fisher
Foto – Flickr.com/Wyatt Fisher

Potiahnuť niekoho na Tindri doprava vyjadruje sympatie a náklonnosť, potiahnuť doľava znamená opak. To však nie je všetko, čo máte o Tindri vedieť, kým si tam začnete hľadať svoju budúcu lásku.

Píše Lisa Bonosová, článok zverejňujeme so súhlasom The Washington Post

Prvá januárová nedeľa býva na zoznamkách a v zoznamovacích aplikáciách tradične najrušnejšia. Nezadaní sa snažia splniť svoje novoročné predsavzatia a chcú si dohodnúť rande. Ak patríte medzi nich a práve sa učíte posielať svoje prvé správy, mám pre vás pár užitočných rád.

1. Vyplňte si profil

Zdá sa, že je to samozrejmé, no mnohí ľudia nechávajú sekciu „o mne“ úplne prázdnu! Takých by som nemala potiahnuť doprava (swipe right, teda potiahnutie kohosi doprava na Tindri, vyjadruje náklonnosť či sympatie, doľava znamená opak, pozn. prekl.), no občas to urobím. Len im pošlem správu, aby mi povedali o sebe viac, a poukážem na to, že ich profil je prázdny.

Áno, podobné aplikácie stavajú najmä na obrázky a mnohí potiahnu do jednej či druhej strany bez toho, aby si o vás čokoľvek prečítali. Ani to nie je dôvod, prečo nechať profil prázdny. Keď si nedáte ani toľko námahy, aby ste si vytvorili poriadny profil na zoznamke, dávate tým najavo, že to neberiete vážne.

2. Použite viacero fotiek

Čím rôznorodejšie budú, tým lepšie. Typickými nástrahami sú skupinové fotky alebo rozmazané zábery, na druhej strane, určite ukážte tie, na ktorých robíte niečo zaujímavé. „Nechcete, aby boli všetky vaše fotky z párty, rovnako nechcete byť na lyžiach na každom zábere. Malo by to vyzerať tak, že máte vyvážený život,“ vraví Amanda Bradfordová, zakladateľka zoznamky The League.

Profil je vaša šanca ukázať, ako vyzerá váš život a aké by bolo randiť s vami. V ideálnom prípade si niekto na váš profil klikne a povie si: „Viem si predstaviť, že budem súčasťou tohto života a budem si to užívať.“

Aj preto by ste sa mali vyhnúť kontroverzným fotkám. „Zverejnenie fotky so zbraňou môže mať polarizujúci efekt. Je to príliš agresívny obrázok pre platformu, kde sa snažíte nájsť lásku,“ vysvetľuje Laurie Davisová, zakladateľka zoznamky eFlirt Expert.

3. Neklikajte na každého

Niektorí to robia, aby

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Vzťahy

Rodina a vzťahy

Teraz najčítanejšie