Denník N

Zabudli ste si doma kartu? Žiadny problém, s VÚB vám stačí mobil

Výber z bankomatu aj bez platobnej karty, zaslanie peňazí priateľom aj ak nepoznáte ich číslo účtu.

Obsluha vlastných financií kedykoľvek si spomeniete a kdekoľvek sa nachádzate. Toto všetko môže byť realitou, ak si do svojho mobilného telefónu nainštalujete Mobil banking VÚB. Aplikácia VÚB Mobil Banking je dostupná pre majiteľov telefónov s operačným systémom Android aj iOS.

Do mesta naľahko

Najnovšie do aplikácie pribudla skvelá vec. Ak sa vyberiete von s priateľmi naľahko, či v rýchlosti schmatnete len telefón a kľúče, môžete si pokojne vybrať peniaze z bankomatu aj bez karty, priamo cez aplikáciu Mobil banking. Stačí, ak si v mobilnej aplikácii vygenerujete jednorazový kód, ktorý následne prepíšete do bankomatu VÚB a zvolíte si požadovanú sumu. Limit na jeden výber z bankomatu prostredníctvom mobilu je 200 eur a maximálny počet vygenerovaných kódov je 5 za deň.

Platba na telefónne číslo

V prípade, že nechcete vyberať hotovosť, ale potrebujete poslať kamarátovi peniaze za obed či pivo, môžete tak urobiť pohodlne a rýchlo ešte pred prihlásením sa do aplikácie. Nemusíte dokonca poznať ani jeho číslo účtu, peniaze mu pošlete prostredníctvom služby Viamo na telefónne číslo. To si jednoducho vyhľadáte vo svojich kontaktoch, zadáte sumu, potvrdíte ju PINom a je to.

Nový produkt

V aplikácii nájdete aj sekciu s názvom nový produkt. V rámci tejto sekcie máte k dispozícii katalóg produktov VÚB banky a môžete si vybrať produkt podľa svojich aktuálnych potrieb. V prípade, že prejavíte o produkt záujem, pracovníci VÚB vás budú kontaktovať. Ak je možné online zriadenie produktu, tak budete mať automaticky k dispozícii aj takúto možnosť.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Technológie

Ekonomika, Veda

Teraz najčítanejšie