Denník N

Najväčší alternatívny Slovák pre Antona Hrnka

Z reakcie podpredsedu SNS dosť nezaobalene vyplýva, že najväčšmi si v stovke najväčších Slovákov chýba on sám.

Podpredsedovi SNS Antonovi Hrnkovi chýbajú v stovke Najväčšieho Slováka J. M. Hurban, Daxner, Rastislav, Štefan Moyzes a ďalší.

Naopak, prekáža mu, že sa tam objavili ľudia, „ktorí sa sa stali obeťami svojich zamestnávateľov, dávajúci im podpisovať toxické články bez toho, aby ich vôbec informovali, že by to mohlo mať na nich negatívne až fatálne dôsledky“.

Zaujalo ma to množné číslo – primitívny krycí manéver, lebo kto by už nevedel, že ide o zavraždeného investigatívneho novinára, ktorý sa umiestnil na trinástom mieste.

Mimochodom, z Hrnkovej reakcie dosť nezaobalene vyplýva, že najväčšmi si v stovke najväčších Slovákov chýba on sám.

Ale nič nie je stratené! Tak ako existujú alternatívne dejiny a alternatívne fakty, existuje aj alternatívna súťaž Najväčší alternatívny Slovák.

Alternatívne médiá priniesli aj alternatívnu prvú desiatku, zatiaľ bez poradia. Okrem Antona Hrnka sa v prvej desiatke nachádzajú (v alternatívnom abecednom poradí): Vasiľ Biľak, Ľuboš Blaha, Mikuláš Černák, Štefan Harabin, Marián Kotleba, Ivan Lexa, Tibor Rostas, Ján Slota a Béla Tuka. Samozrejme, všetci menovaní sú alternatívni. Alternatívne SMS hlasovanie sa už spustilo a alternatívne výsledky budú známe alternatívneho 1. mája.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Komentáre

Teraz najčítanejšie