Denník N

Vy ste vulgárni, my si to vyžerieme

Foto – TASR
Foto – TASR

Danko povie cigánočka, Matovič povie hovno, Číž už ani nehovorí o človeku. Niekto si potom natáča Karolínu Farskú a slušný pracujúci človek umláti na smrť Filipínca.

  • Robert Fico naďalej predkladal rôzne dokumenty, aby dokázal, že má 15 rokov praxe, ale už to bolo skôr trápne.
  • Milan Krajniak povedal, že ako prezident „chce spraviť niečo pre ľudí“.
  • Prvoradým cieľom Róberta Šveca, predsedu otvorenejších fašistov zo Slovenského hnutia obrody, je vyhrať prezidentské voľby. Jeho preferencie sa pohybujú na úrovni 0,5%.

Vrah Henryho Acordu povedal, že je slušný pracujúci človek, len si v ten večer vypil 20 pív a 10 poldeci. A boxer nosil ako talizman. A Štefan Harabin predstavil svoje logo, o ktorom povedal, že je to pentagram, ale vlastne ho len ukradol Slovanu Bratislava. A predstavil aj svoj autobus, ktorý ukradol HZDS, s názvom, ktorý zas ukradol Milošovi Zemanovi.

Čiže bol potom v televízii a ukázal, ako budú vyzerať diskusie s ním: aj tam totiž klamal a hovoril, čo chce, a ľuďom sa to páčilo, lebo každý by si mal hovoriť, čo chce. A jedno z jeho hesiel bolo Boh ochraňuj Slovensko, a to bola pravda.

SNS zas všetkých prekvapila tým, že slovenské mäso nie je zahraničné mäso. A na podporu slovenského mäsa použila fotografiu zahraničného mäsa a na podporu slovenských poľnohospodárov zas fotografiu zahraničných poľnohospodárov.

Andrej Danko v roku 2012, keď ešte nechcel byť ako Viktor Orbán.

V parlamente sa toho veľa neudialo: Andrej Danko chcel zbaviť Igora Matoviča mandátu, lebo mu liezol na nervy, ale koalícii sa do toho nechcelo, lebo z Matoviča nechcela robiť martýra. A opozícia zase chcela odvolať Andreja Danka, lebo bol zlodej, ale ani do toho sa koalícii nechcelo, lebo ho už nechcela trápiť. A to bolo všetko.

Bolo však napríklad jasné, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie