Denník N

Hlina: Budem predávať tričká Volím Fica/Nevolím Fica

Keď som ľuďom ponúkol tričká Volím Mečiara a Nevolím Mečiara, vyhralo to s „nevolím“.

Autor je poslanec NR SR

Premiér R. Fico je buď nechápavý, alebo ho zle informujú. Alebo je taký zákerný, že kalkuluje s tým, že môže klamať úplne bez problémov, lebo jemu sa nedá doručiť ani predvolanie.

Poslanec Smeru s krycím názvom Hujer si osvojil klamstvo, ktoré publikoval „posledný križiak“, a to, že som v dávnej minulosti predával tričká s nápisom I love Mečiar.

Už v parlamente som poslancom Smeru ponúkol, že v prípade, že dokážu, že som také tričká niekedy predával, budem chodiť celý mesiac oblečený v tričku s nápisom Milujem SMER.

Každému by to asi došlo. Snažil by sa svoje tvrdenie aspoň dokázať alebo by prestal klamať. Žiaľ, v Smere to neplatí. Žiaľ, na Slovensku to neplatí. R. Fico si túto horúcu informáciu osvojil, a to dokonca tak, že ju niekoľkokrát verejne prezentoval.

Nikdy som nepredával tričká s nápisom I love Mečiar! Myslím, že to už bolo pred dvadsiatimi rokmi, keď som predával tričká Volím Mečiara a tričká Nevolím Mečiara. Tieto boli vo výklade a bolo to také malé referendum. Keď si niekto kúpil tričko, predavačka prekreslila vo výklade číslovku, podľa toho, aké tričko si kto kúpil.

Mimochodom, vyhrali tričká Nevolím Mečiara.

Myslím si, že predávať tričká Volím Mečiara alebo Nevolím Mečiara a urobiť takéto minireferendum je rozdiel oproti predaju tričiek I love Mečiar.

Dám teraz vyrobiť tričká Volím FicaNevolím Fica. Urobím také minireferendum.

tricko

Uvidíme, ako dopadne!

[poll id=“102″]

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Komentáre

Teraz najčítanejšie