Denník N

Saková, Lajčák, Čižnár. Čo na to Peter Pellegrini?

Foto: TASR
Foto: TASR

Každý týždeň má svojich hrdinov, teraz sú to ministerka vnútra, minister zahraničných vecí a generálny prokurátor.

  1. Tomio Okamura sa Ministerstva kultúry ČR opýtal, či je pravda, že Múzeum rómskej kultúry má dostať dotáciu bilión korún, lebo „se to proslýchá“. Bilión korún tvorí zhruba 3/4 českého rozpočtu.
  2. Maroš Šefčovič sľúbil, že na tlačovej besede odpovie na všetky otázky. Na otázku, či Roberta Fica vymenuje za ústavného sudcu, neodpovedal.
  3. Košičanovi hrozí za 0,7 gramu marihuany 10 rokov vo väzení.

Ministerka školstva Martina Lubyová vo veci dotácií povedala, že už jej tá Veronika Remišová fakt lezie na nervy, a oznámila, že odvolá šéfa sekcie vedy, lebo sa stali chyby.

Šíril sa hoax o tom, že USA na Slovensku rozmiestnili atómové zbrane, ako aj hoax o tom, že Rómovia dostanú drevo zadarmo.

Poslanec Peter Marček požiadal Igora Matoviča, aby ho oslovoval pán Marček, lebo kultúra, a vzápätí ho označil za chrapúňa a hajzlíka, lebo kultúra. No a poslanec Mizík počas diskusie o novom hokejovom logu vyhlásil, že všetky inovácie považuje za cestu do pekla, čo by mohlo vysvetľovať, prečo tvrdil, že nevie pracovať s počítačom. Aj keď, pravda, poslanec Mizík s počítačom pracovať vie, len klame.

Terajší generálny prokurátor povedal, že mu bývalý generálny prokurátor púšťal Gorilu, ale bývalý generálny prokurátor povedal, že terajšiemu generálnemu prokurátorovi Gorilu nepúšťal. Čiže jeden z nich klame.

No a Štefan Harabin povedal, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie