Denník N

Ako apuško založil dynastiu a zachraňoval bielu rasu. Sprievodca druhou knihou Harabina

Fašistický stegosaurus Kiska. Ficov idiotizmus. Som brilantný sudca a mám zdravú dušu.

Autor je právnik

Na sudcu a prezidentského kandidáta JUDr. Štefana Harabina útočia sorosovský mafiánsko-fašisticko-židovský mediálny mainstream, skorumpované mimovládky a treťosektorové prostitútky. Aj vydanie tohto textu sponzoruje sesternica sultána Madagaskaru, ktorá s členom sorosovského klanu počala dieťa, ktoré je zároveň Maďarom, Židom a černochom.

Druhá kniha

Volá sa Srdcom a svedomím. Životopisy svätých, mihne vám hlavou. Obal katapultuje do reality. Nie sultánsko-lincolnovský portrét autora na tróne á la Saparmurat Nijazov ako na jeho prvej knihe Súdnosť. Z obálky hľadí hlava – akoby do slovenskej budúcnosti, pery niečo hovoria, iste nejaké proroctvá. Človek má dojem dekapitácie. Stránkami knihy akoby zavše blúdilo telo bez hlavy. Bez srdca? Bez svedomia?

Podnadpis: Rozhovor o problémoch, o ktorých nám zakazujú hovoriť. Nie je známy nikto alebo nič, čo by Štefanovi Harabinovi niekedy zapchalo ústa. Hádam len s výnimkou éry, keď bol kvôli rýchlej kariére členom totalitnej a ateistickej strany. Vtedy si dával väčší pozor na ústa ako teraz, v prehnitej demokracii, keď je Slovensko členom skorumpovanej Európskej únie.

Je to interview o 254 stranách s novinárkou Ivou Vranskou Rojkovou. Asi aj preto sa tam nevyskytujú školácke prechmaty voči slovenčine ako v prvej knihe, ktorú Štefan Harabin napísal sám.

Podľa pracovníkov kníhkupectva sa nepredáva tak dobre ako Súdnosť – zbierka pikantérií z autorovho života a perál typu fašistická minulosť pápeža, budúci pápež pri Goebbelsovi, pedofili vo Vatikáne, Fico mediálny pajác a rôzne diplomatické extempore. To tu nie je. Ide o úvahy na rôzne politické, sociálne a právne témy. Ale nebol by to Štefan Harabin, keby sa nedalo vybrať niečo zaujímavé.

Minilekcia etymológie a histórie: heslo „demagóg“

Demagóg: ten kto

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Štefan Harabin

Komentáre

Teraz najčítanejšie