Denník N

Zaži najväčší zábavný park Rakúska!

familypark-leonardo-matula
familypark-leonardo-matula

Familypark v burgenlandskej obci St. Margarethen ponúka zábavu a dobrodružstvo pre celú rodinu.

V 4 tematických celkoch Familyparku na viac ako 14 hektároch na vás čaká veľa objavov: horské dráhy, kolotoče, vodné atrakcie, tradičný Rozprávkový les, zvieratká na pohladkanie a mnoho iného.

Familypark sa nachádza uprostred Rustskej pahorkatiny iba niekoľko kilometrov od Neziderského jazera a mesta Rust. Jeho 28 atrakcií a veľa zážitkových a herných zón ponúka množstvo zábavy všetkým vekovým kategóriám. Samozrejme, že nechýba ani hudobné divadlo a zoo so zvieratkami, ktoré môžete aj pohladkať. Vo Familyparku však nenájdete iba atrakcie: celý areál je idylickou krajinkou s pestrofarebnými záhonmi, potôčikmi a fantasticky tvarovanými stromami, ktoré obohatia vašu návštevu o pôsobivé zážitky. Ponorte sa aj vy do čarovného sveta plného zábavy a dobrodružstiev, ktoré sú prepracované až do najmenších detailov s veľkou dávkou kreativity. Familypark je ideálnym miestom na výlet v blízkosti Neziderského jazera, kde sa dospelí i deti cítia rovnako skvelo.

Lietaj ako vták

Vďaka pohyblivým krídlam môžete váš let na Leonardovom lietajúcom stroji kontrolovať úplne sami. Možné je rýchle mávanie i pohodový let s výhľadom na Neziderské jazero.

Vzrušujúca horská dráha pre celú rodinu

Preháňajte sa spolu s potkanmi korunami veľkých dubov vo Familyparku. Jazda s ostrými zákrutami, rýchlou zmenou smeru i razantnými spádmi vám vyrazí dych.

Milovníci vláčikov pozor!

Vyberte sa na veselú jazdu cez les a lúku na nostalgickej parnej železnici, na ktorej stretnete nielen lesných obyvateľov.

Burgenland-Family-Park-Waldexpress-Sommerurlaub_Martin-Matula

Ak sa chcete naučiť jódlovať

… odporúčame vám voľný pád na našej atrakcii Almjodler, kedy sa z výšky 8 metrov spustíte voľným pádom dole na zem.

Familypark-Burgenland_Maria-Hollunder

Nostalgický rozprávkový kolotoč…

… by nemal chýbať v žiadnom dobrom zábavnom parku. Jazda na labuti, koníkovi či jednorožcovi je zaručenou zábavou pre celú rodinu.

FP_Märchenkarussell_cPayer_Druck

Viac info: www.austria.info

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Pobyt v Rakúsku

Kultúra

Teraz najčítanejšie