Denník N

Lacnejšie nákupy či ubytovanie. Firemná karta od Tatra banky je nabitá výhodami

To, že sú firemné karty určené na úhradu biznis výdavkov, ešte neznamená, že z nej nemôže tešiť aj jej držiteľ, nie len príjemca peňazí. Debetná karta Visa Electron Business prináša klientom výhody pri nákupoch v obľúbených slovenských eshopoch, ale aj pri cestovaní do zahraničia.

Zľavy

Inventár do firmy, predplatné novín a časopisov, čerstvé ovocie od lokálnych producentov a všeličo iné. S kartou Visa Electron Business nakúpite u vybraných partnerov vždy so zľavou.

Lietanie

Cestovanie lietadlom vie byť niekedy stresujúce a chaotické, rovnako ako domáhanie sa svojich spotrebiteľských práv. S meškajúcim, preplneným alebo zrušeným letom si už nemusíte lámať hlavu. Ako držiteľ tejto debetnej karty môžete okamžite využiť službu AirRefund, ktorá sa za vás postará o vybavenie náhrady za spomínané komplikácie pri všetkých letoch z Európy alebo pri lete do Európy s európskou spoločnosťou.

Ubytovanie

Po náročnej pracovnej ceste a rušnom dni nie je nič výnimočné chcieť si dopriať oddych v čistom a príjemnom hoteli, kde je o vás prvotriedne postarané. A možno si aj trochu dlhšie pospať a neponáhľať sa s check-outom, kým sa zase vyberiete na letisko. Firemná karta Visa Electron od Tatra banky vám vo vybraných hoteloch zaručí najlepšie možné ceny, lepšiu izbu za rovnakú sumu a k tomu raňajky zadarmo či kredit na nápoje. Skrátka malé aj väčšie detaily, vďaka ktorým budete mať lepší zážitok.

Využite výhody, ktoré prinášajú produkty od Tatra banky. Je to úveriteľné.

 

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie