Denník N

Prečo zabezpečenie auta z výroby nie je postačujúce a ako si vaše vozidlo ochrániť?

Či už máte svoje auto 10 rokov, alebo ste si ho kúpili len pred týždňom, určite by ste neboli radi, ak by vám zmizlo. Tiež si hovoríte, že zabezpečenie z výroby musí stačiť? Potom vás nepotešíme – autá so sériovým zabezpečením zlodeji kradnú na dennej báze. Stačí im na to skener, čítačka či diagnostický prístroj.

Ako si teda najlepšie uchrániť svoje vozidlo? Určite viete o viacerých zabezpečovacích systémoch, ktoré na trhu sú. Vyberať sa však oplatí taký, ktorý je založený na elektronickom aj mechanickom princípe. Prečo? Vaše auto bude totiž zabezpečené pre každým možným spôsobom krádeže.

Ochrana pred každým spôsobom krádeže

Elektromechanický zabezpečovací systém VAM zaručí, že na naštartovanie vášho auta nepomôžu rušičky, skenery ani čítačky kódov. Zlodeji však nepochodia ani v prípade, že by chceli vymeniť spínaciu skrinku, riadiacu jednotku motorka, palubnú dosku či použiť duplikát kľúča. Auto sa bez kazetky, ktorú musíte vždy pred štartom vložiť dovnútra auta, nebude dať naštartovať.

Na akom princípe zabezpečovací systém VAM funguje?

VAM systém je založený na princípoch kombinatoriky a jedinečnosti. V každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach, a to ho robí pre zlodejov neprekonateľným.

Nebolo ukradnuté ešte žiadne vozidlo s VAM systémom

Zabezpečovací systém VAM bol namontovaný do viac ako 6000 vozidiel. Prekonať sa však nepodarilo ani jedno z nich, aj keď zlodeji to skúšali vo viac ako 500 prípadoch.

VAM systémom zabezpečíte akýkoľvek typ auta

 Elektromechanický zabezpečovací systém VAM sa dá namontovať do každého typu vozidla – dokonca aj do nákladných áut či pracovných strojov. Či už si chcete zabezpečiť svoje nové Audi, alebo staršiu Octaviu, VAM systém sa dá namontovať do oboch!

Viac o tom, prečo vsadiť na neprekonaný VAM systém, si prečítajte na www.autoalarm-vamos.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika, Slovensko

Teraz najčítanejšie