Denník N

Rozumieme, že blokujete zobrazovanie reklamy. Prosíme vás však o spoluprácu

Blokujete zobrazovanie reklamy? Rozumieme vám. Reklama na internete je často otravná. Ak však používate Adblock alebo niektorú z jeho alternatív, Denník N prichádza o peniaze a má menej prostriedkov na kvalitnú žurnalistiku. Existujú však spôsoby, ako môžete naďalej používať internet s menším počtom reklám a zároveň nás podporovať. Tu sú:

1. Vypnite si blokovanie reklamy na dennikn.sk

Softvér na blokovanie reklamy ste si pravdepodobne nainštalovali pre agresívnu reklamu na iných stránkach, ako je tá naša. Reklamy na Denníku N nevyskakujú zo svojich pozícií, neprehrávajú zvuk bez vášho povolenia a neprekrývajú ovládacie prvky. Ak povolíte zobrazovanie na dennikn.sk, reklamy budeme zobrazovať férovým spôsobom.

Ako povoliť reklamu na dennikn.sk? Dá sa to rovno z tejto stránky. V pravom hornom okne prehliadača hľadajte niektorú z nižšie zobrazených ikoniek a kliknite na ňu. Hľadajte prepínač „block ads on this domain“, prípadne voľbu „nepoužívať na tejto stránke“ a podobne. Vypnutie blokovača býva jedna z najvýraznejších možností. (Ak si neviete rady, pomôžeme vám na [email protected])

Ak vás bude naša reklama predsa len obťažovať, na tom istom mieste môžete blokovač zase zapnúť.

2. Legálne si vypnite reklamu cez drahšie predplatné

Ak by sme chceli reklamu z webu úplne odstrániť, museli by sme zásadne zvýšiť cenu predplatného. Ak preferujete túto možnosť, ponúkame vám balíček Aplikácie + Klub N. Okrem možnosti legálne vypnúť reklamu obsahuje mnoho ďalších výhod, ich prehľad nájdete tu. Upgradnúť na predplatné s vypínaním reklamy je jednoduché, stačí pár kliknutí – začnite tu.

Otázky a návrhy privítame na [email protected]. Ďakujeme vám za spoluprácu.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Teraz najčítanejšie