Denník N

Rešpekt, hlboká láska a krása. Delon s Belmondom nafotili dojímavú sériu portrétov

Jean-Paul Belmondo a Alain Delon. Foto - Facebook/Fans de Alain Delon
Jean-Paul Belmondo a Alain Delon. Foto – Facebook/Fans de Alain Delon

Herecké legendy sa dlho nevideli, teraz si užili stretnutie vo fotoateliéri pre týždenník Paris Match.

Keď Alainovi Delonovi odovzdávali v Cannes cenu za celoživotné dielo, na pódium prišiel s dcérou Anouchkou. Z jej rúk potom prevzal čestnú Zlatú palmu a prvýkrát sa na verejnosti rozplakal.

„Prepáčte. Ešte nikdy som neplakal pred toľkými ľuďmi naraz. Ale toto nie je koniec jednej kariéry. Toto je koniec jedného života,“ povedal pred obecenstvom, z ktorého sa ozývali nesúhlasné výkriky.

Zdalo sa, že nadobro odchádza a už ho viac nebude vidno. Francúzsky časopis Paris Match však ukázal, že to vôbec nie je tak.

Na jeho stranách pózuje so širokým úsmevom s ďalšou hviezdou francúzskej kinematografie – Jeanom-Paulom Belmondom. Ten pritom na prelome milénia prekonal mozgovú mŕtvicu a znovu sa musel učiť chodiť aj rozprávať. Obaja sa objavujú vo filmoch už vyše neuveriteľných šesťdesiat rokov, pričom v siedmich filmoch si zahrali spolu. A teraz spolu zapózovali v čarovnej sérii fotografií.

Boli ako deti

„Bolo to skutočne ako vo filme. Ak by mi niekto povedal, že raz budem fotiť Alaina Delona a Jeana-Paula Belmonda pre Paris Match, neverila by som mu. Bolo to

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kultúra

Teraz najčítanejšie