Denník N

Drucker má nové video a web, ide za ľuďmi a hovorí, že čas na novú stranu je len do jesene

Nový web Tomáša Druckera. Reprofoto - N
Nový web Tomáša Druckera. Reprofoto – N

Kým Václav Mika nateraz angažmán v prípadnej novej strane vylučuje, Martin Fedor jednoznačné „nie“ nehovorí. Fico hovorí, že sa Druckerovej strany neobáva.

Exminister zdravotníctva a vnútra Tomáš Drucker je o krok bližšie k založeniu novej strany. Cez víkend spustil svoj nový web, nakrútil remeselne dobre urobené video a oznamuje, že vyráža za voličmi s programom, na ktorom doteraz robil.

„Rozhodol som sa,“ hovorí vo videu, kde ohlasuje, že sa chce s ľuďmi baviť o pomoci mladým rodinám, seniorom a o zdravotníctve. „Vyrážam za vami. Toto leto chcem stráviť s vami v debatách o tom, aké mám ja predstavy, ako zlepšiť Slovensko. (…) Budem rád s vami debatovať a hlavne potrebujem počuť a cítiť spätnú väzbu.“

Drucker hovoril o záujme založiť novú stranu už v decembri. Odvtedy sa špekulovalo, kto do jeho strany vstúpi. Spomínal sa najmä Václav Mika, Martin Fedor, Katarína Cséfalvayová, ale špekulovalo sa aj o Marekovi Maďaričovi.

Video: Drucker vyráža za voličmi

Ak strana, tak na jeseň

Tomáš Drucker na otázku, či jeho nové video, kde ohlasuje, že sa vydáva na cesty po Slovensku, je predzvesťou novej strany, odpovedá, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Dobrá voľba

Tomáš Drucker

Slovensko

Teraz najčítanejšie