Denník N

Truban priznal LSD a viac ako joint marihuany a vraví, že pred študentmi tak o drogách hovoriť nemal

Michal Truban. Foto N - Tomáš Benedikovič
Michal Truban. Foto N – Tomáš Benedikovič

Ešte minulý týždeň líder PS/Spolu hovoril, že mal len joint na internáte.

Líder koalície PS/Spolu Michal Truban zverejnil video, kde nepriamo priznal, že nehovoril o drogách pravdu. Viac ako týždeň po zverejnení zostrihov z jeho starej prednášky nakrútil Truban video a povedal, že marihuanu fajčil viackrát a nielen na internáte, a že pred dvanástimi rokmi vyskúšal aj LSD, čo je silná halucinogénna droga. „To je všetko. Aj toto je súčasť môjho príbehu,“ povedal Truban.

„Cítil som, že vo svojej komunikácii som sa oveľa viac zaoberal tými, čo na mňa útočili, ako svojimi chybami,“ povedal Truban a nepovedal priamo, že by klamal. Povedal, že urobil chyby, že „niečo neurobil dobre“, že chce do politiky priniesť väčšiu úprimnosť a otvorenosť. „Zachoval som sa presne ako politik, ktorým nikdy nechcem byť,“ hovorí líder koalície PS/Spolu v aktuálnom videu. „Aj toto obdobie je súčasťou môjho príbehu, nie sú to len podnikateľské úspechy, šport a triatlon, ale aj takéto chyby.“

Joint na výške

Minulý týždeň sa na YouTube objavilo krátke video, v ktorom Truban študentom hovorí o svojom podnikateľskom príbehu a aj o drogách.

„Neberiem to osobne.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Michal Truban

Progresívne Slovensko

Slovensko

Teraz najčítanejšie