Denník N

Kočner v Threeme: Kuciak môže byť patrónom novinárov, veď má v sebe patrón

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Kočner so Zsuzsovou si robili z Kuciaka po vražde posmech, vraždu v správach cez Threemu spájali s Lipšicom aj Nicholsonom. Advokát Zlatice Kušnírovej hovorí, že komunikácia môže byť rozhodujúcim dôkazom.

Nie je to ľahké čítanie. Je plné nenávisti, konšpiračných stretnutí a intríg, je o závislosti od peňazí a moci a ukazuje presvedčenie o vlastnej beztrestnosti. Pre vyšetrovateľov je komunikácia medzi Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou prostredníctvom aplikácie Threema cenný materiál. Umožnila im nahliadnuť do hláv oboch obvinených z objednávky vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej tak ako máloktorý výsluch.

On vystupuje ako neohrozený a bohatý šéf mafie, ktorá riadi politikov, policajtov, prokuratúru aj niektoré konšpiračné médiá. Ona ako jeho podriadená. Zamestnankyňa, ktorá loví chlipných mužov a vybavuje falošné podpisy alebo biele kone a zároveň je jeho oddaná obdivovateľka.

„My dvaja to ďaleko dotiahneme,“ plánovali v januári 2018.

Blahoželáme, máte dobrých priateľov!

Tento článok je normálne zamknutý, ale vy si ho môžete prečítať zadarmo vďaka tomu, že váš priateľ Josef Šlerka je predplatiteľom Denníka N a článok vám venoval. Stačí zadať váš e-mail, nebojte sa, nikdy ho nepredáme inej firme.

Alebo môžete .

Kočnerova Threema

Marian Kočner

Vražda Jána Kuciaka

Slovensko

Teraz najčítanejšie