Denník N

Prišli aj vyhrážky, ale tak dopadnete, keď sa zapletiete s korupciou (záznam debaty s Ivanom Hodúrom)



Podcasty nájdete na: Apple Google Spotify Podbean  RSS

Keď sa nám nepodarilo zmanipulovať zápas, nasledujúci sme museli ovplyvniť zadarmo, povedal Ivan Hodúr v diskusii Denníka N a Slovenského olympijského a športového výboru.

„Ak sme boli proti, prišli aj vyhrážky, ale asi to patrí k tomu, keď sa zamotáte s korupciou,“ dodal Hodúr. Bývalý futbalový reprezentant v rokoch 2011 a 2013 zmanipuloval šesť zápasov. Dostal trojročnú podmienku a 25-ročný zákaz pôsobenia vo futbale.

Na diskusii sa zúčastnil aj Peter Dedík, manažér integrity zo Slovenského futbalového zväzu. Povedal, že na základe káuz, ktoré vyriešili, výrazne vzrástol počet podnetov od hráčov, funkcionárov a divákov. „V niektorých mesiacoch nám príde aj dvojciferné množstvo podnetov,“ povedal Dedík.

Prezident Slovenského olympijského a športového výboru Anton Siekel povedal, že mu je ľúto, keď sa na internetové sledovanie hokejovej Tipsport Ligy treba zaregistrovať v stávkovej kancelárii.

„Mladí ľudia stratili možnosť sledovať zápasy cez internet a musia to obchádzať cez rodičov. Bolo by lepšie, ak by sme mali tretí kanál, ktorý by vysielal zápasy. Ale rešpektujem to,“ povedal Siekel.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Iné podcasty Denníka N

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie