Denník N

Voliči Smeru si zaslúžia viac

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Pod fasádou slušnej sociálnej strany sa diali veci, ktoré si nielen novinári, ale ani najlepší krimiscenáristi nevedeli predstaviť.

Tak už poznáme odpoveď na asi najpopulárnejšiu novinársku otázku všetkých tlačových besied Roberta Fica. Už vieme, že v byte na Vazovovej nielenže bol, ale s pánom Haščákom aj prebral, čo a ako, keď sa dostane k opratám v štáte.

To by sme mali. Keď bude náš expremiér najbližšie rozčúlene rozhadzovať rukami pri narážkach na oligarchické pozadie svojej strany, bude to už nielen smiešne, ale aj trápne. Asi ako keď futbalista popiera hru rukou aj po tom, ako si pozrel usvedčujúci opakovaný záznam.

Ak vo zvyšku voličskej základne Smeru ešte stále nemal niekto jasno, komu dával a zase raz chce dať svoj hlas, tak pred februárovými voľbami by sa mal aspoň na chvíľu zamyslieť, či zo seba ešte nechá robiť užitočného idiota.

Fico svojich priaznivcov dlhodobo ťahal za nos. Zaklínadlom o „probléme Dzurindovej vlády“ len zakrýval to, že kým hentí to už majú za sebou, on sa na „rozkrádačské eldorádo“ s mocnými komplicmi v pozadí ešte len chystá. S kamenným ksichtom, ktorý by mu závidel aj

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Robert Fico

Smer

Komentáre

Teraz najčítanejšie