Denník N

Na meno Vivo! si ľudia časom zvyknú, vraví manažér Immofinanz o zmene Polusu

Nákupné centrum Vivo!

Nákupné centrum Polus City Center premenovali na centrum Vivo!. Pod týmto názvom funguje v troch krajinách Európy deväť obchodných centier, ktoré prevádzkuje spoločnosť Immofinanz.

Adrian Bódis, country manager Immofinanz pre SR vraví, že do rekonštrukcie a modernizácie bratislavského centra, ktoré už funguje 19 rokov, investovali 25 miliónov eur, preto si podľa neho zaslúži aj zmenu mena. Ráta s tým, že si na nové meno budú návštevníci dlhšie zvykať, no neobáva sa toho, že by doň nechodili nakupovať.

Veľká časť návštevníkov vášho nákupného centra neprijíma jeho nový názov Vivo!. Tvrdia, že nie je optimálne zvolený, dodávajú, že pre nich to bude stále Polus. Čo na to hovoríte?

Stretol som sa s týmto názorom. A musím povedať, že sám som ho zo začiatku mal, pretože som rodený Bratislavčan. Ale my ako spoločnosť Immofinanz máme jeden koncept nákupných centier, a preto chceme, aby sa volali všade rovnako. Na druhej strane, investícia do rekonštrukcie nákupného centra po 19 rokoch bola takého zásadného charakteru, že si myslíme, že si to už zaslúži aj zmenu mena. Pevne verím, že si ľudia na to meno časom zvyknú, je to len otázka času. A myslím si,

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Obchod

Ekonomika

Teraz najčítanejšie