Denník N

Danko reaguje na pokles preferencií SNS: Keď budem ja mať moc vládnuť, budú spokojní všetci

Foto - TASR
Foto – TASR

Michala Trubana nazýva feťákom, Most-Híd mu ubližuje, Smer mu preberá nápady a Pellegrini má podľa neho názormi blízko k Štefunkovi.

Podľa posledného prieskumu sa SNS nemusí dostať do parlamentu, agentúra Focus namerala strane v decembri len 5,4 percenta. Andrej Danko preto v nedeľňajších diskusných reláciách opakoval dookola úspechy SNS, predovšetkým zvýšenie minimálnych dôchodkov a rekreačné poukazy. „Ste ako zaseknutá platňa,“ povedal mu Richard Sulík v diskusii O 5 minút 12 na RTVS.

Danko sa často prihováral priamo dôchodcom. „Keď budem ja ďalej mať moc vládnuť, budú spokojní všetci. Tak ako si dnes hladkajú brušká učitelia,“ povedal predseda SNS. Spomenul, ako vláda za posledné roky zvyšovala platy vo verejnej správe a predovšetkým učiteľom.

V reakcii na nízke predvolebné čísla SNS spochybňoval prieskumy a tvrdil, že ľudia majú radšej v politike teátro. „Asi radšej pozerajú na to, že premiér sadne do bagra. Ale nepozerajú sa na to, že v skutočnosti sa Rázsochy nebúrajú,“ narážal na Pellegriniho, ktorý v bagri

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Andrej Danko

Slovensko

Teraz najčítanejšie