Denník N

Programová konferencia Smeru: Fico útočil na všetkých, Pellegrini povedal, že nie je sudca, aby komentoval Trnku

Foto - TASR
Foto – TASR

Smer okrem útočenia na médiá a opozíciu predstavil aj svoje priority do volieb: 13. dôchodok, 13. rodinný prídavok a udržanie lekárov na Slovensku – pod hrozbou, že si musia uhradiť štúdium.

Predseda Smeru Robert Fico aj volebný líder Peter Pellegrini mali okrem predvolebných mítingov jednu z posledných možností šíriť optimizmus v Smere, ukázať, že sú fit (hoci Fico po chrípke) a že nie je dôvod na obavy.

Programová konferencia v Banskej Bystrici oficiálne patrila 150 straníckym kandidátom na poslancov, ale najmä regionálnym štruktúram.

Znepokojenie regiónov definovali niektorí ich predstavitelia – pokles preferencií Smeru a rast ĽSNS. Jeden z členov Smeru rozprával o Kotlebových hrozivých 14 percentách, ktoré nemusia byť konečné, a plynule prešiel k poslancovi Ľubošovi Blahovi. Povedané jeho slovami, je taký, aký je, ale aj takých údajne strana potrebuje. „Kladivo, viete.“

„Možno budete prekvapení, koľko hlasov Blaha získa. Možno prekrúžkuje aj Fica s Pellegrinim,“ prognózoval jeden z členov Smeru.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Smer

Voľby 2020

Slovensko

Teraz najčítanejšie