Denník N

Smerák Blaha sa objal s fašistom Uhríkom

Blaha s Uhríkom. Foto - Facebook
Blaha s Uhríkom. Foto – Facebook

Kým Slovensko čelí hrozbe červeno-hnedého spojenectva, Fico sľubuje daň z robotov.

Blaha je, zatiaľ, extrémnou úchylkou strany Smer. Uhrík je, zatiaľ, extrémnou úchylkou Slovenska. Obaja sa však stretli v objatí na fotografii, ktorú na Facebooku spropagoval predseda ortodoxnej Komunistickej strany Slovenska. A všetci spolu sa ako jedna veľká rodina objímali na oslave výročia časopisu Extra plus, ktorý počas svojej existencie striedavo ospevoval Mečiara, Slotu, fašistov, Danka, Putina atď.

Toto nie je scénka z miestnej verzie Montyho Pythona, ale realita, ktorej Slovensko bude čeliť vo voľbách 29. februára a ktorú by v tejto chvíli podporila tretina voličov.

Komunista Blaha pritom ešte relatívne nedávno v Bratislave protestoval proti fašizmu, ale teraz sa nehanbí za spoločnú fotografiu s fašistom Uhríkom. Udialo sa to v rovnaký deň, ako sa predseda Smeru na akože sneme strany ublíženecky pýtal: „Všetci sledujú prieskumy verejnej mienky a všetci sa trasú, čo bude s tým Kotlebom. Čo keď Kotleba vyhrá parlamentné voľby? Akože my sme na vine?“ Áno, vy ste na vine, predseda Fico.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kotlebovci - ĽSNS

Smer

Voľby 2020

Komentáre

Teraz najčítanejšie