Denník N

Bödör zostáva voľný, hoci bol Kočnerovou spojkou na políciu a prokuratúru

Robert Fico a Norbert Bödör. Foto N – Tomáš Benedikovič a Oktagon MMA
Robert Fico a Norbert Bödör. Foto N – Tomáš Benedikovič a Oktagon MMA

Na súde má v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vypovedať aj Norbert Bödör. Prečítajte si, čo o ňom hovorí Kočnerova Threema. Text vyšiel v Magazíne N Kočnerova mafia a spája viaceré staršie zistenia o Bödörovi a Kočnerovi.

V septembrovú nedeľu v roku 2015 bol Marian Kočner na parkovisku na bratislavskej Kolibe. Mal tam stretnutie s podnikateľom v IT Michalom Suchobom, ktoré si Kočner nahral. Záznam sa našiel v jeho mobile pri vyšetrovaní vraždy novinára Jána Kuciaka.

Suchoba na nahrávke vystupuje ako sprostredkovateľ úplatkov medzi Kočnerom a Finančnou správou. Suchoba sa kamarátil s prezidentom Finančnej správy Františkom Imreczem a Kočnera prišiel informovať, že vyšetrujú jeho podvody v golfovom areáli Báč a na Donovaloch.

Kočner mu hovorí, že má všetko dohodnuté s najvyššími predstaviteľmi štátu. Okrem iného spomenul, že pomohol aj policajnému prezidentovi a vytiahol spod obžaloby Norberta Bödöra. „To asi vieš, kto je,“ hovorí Kočner.

Vtedy to možno ešte mnohí ľudia nevedeli, ale dnes je už Bödör na Slovensku veľmi dobre známy. A to nielen ako tréner Attilu Végha alebo syn majiteľa bezpečnostnej služby Bonul, ktorá záhadne uspela pri viacerých štátnych zákazkách, ale aj ako Kočnerova spojka na policajné špičky a špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika.

V akom veľkom rozklade boli orgány činné v trestnom konaní, ukazuje najlepšie práve Kočnerova komunikácia cez Threemu s Bödörom.

Na povel

Keď polícia v máji 2019 rozšifrovala Kočnerovu Threemu a dostala sa k zálohe, ktorú si v mobile vytvoril,

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Bödörovci

Kočnerova Threema

Marian Kočner

Vražda Jána Kuciaka

Slovensko

Teraz najčítanejšie