Denník N

Ani jeden z 500 pokusov zlodejom áut nevyšiel. Nevedia totiž prekonať zabezpečenie vyrobené Slovákmi

Zlodeji áut sú každým rokom sofistikovanejší. Pred krádežou ich nezastaví skoro žiaden bezpečnostný systém. Výnimkou je len VAMPIRE LITE z „rodiny“ VAM R1 od VAM systému.

Čo je VAMPIRE LITE?

Vampire Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému VAM, postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už viac ako 20 rokov. Tento 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 vecí pod mechanickou kombináciou, zaručuje 100 %-nú ochranu vášho vozidla pred každým možným spôsobom krádeže.

 Vampire Lite blokuje týchto 7 komponentov auta: motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku. A to všetko s nulovým odberom z batérie. Preto sa nemusíte báť, že by ste jedného dňa nenaštartovali.

Čo robí VAMPIRE LITE výnimočným?

Vampire Lite funguje na 2 princípoch:

  1. Princíp kombinatoriky

Na to, aby zlodej ukradol auto zabezpečené Vampire Lite, by potreboval dlhé hodiny, čo štandardne nie je pri krádeži auta možné.

  1. Princíp unikátnosti

Keďže v každom aute sú zabezpečené iné časti, zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným Vampire Lite rozobral doma v garáži.

Ochrana, ktorá nepozná limity

Vampire Lite si môžete doplniť o ďalšie 2 moduly: VAM Odťah a VAM Akustik. Vaše vozidlo tak bude zabezpečené aj proti: naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu, nakláňaniu, krádeži kolies, vniknutiu do motorovej časti, či vniknutiu do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Tisíce spokojných zákazníkov

VAM Systém je nainštalovaných vo viac ako 30.000 automobiloch. Žiadny z nich nebol do dnešného dňa ukradnutý. Zlodeji to skúšali viac ako 500-krát, no neúspešne.

Ak chcete mať aj vy auto 100 % zabezpečené, požiadajte ešte dnes o nezáväznú cenovú ponuku na stránke www.vam-system.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Technológie

Slovensko, Veda

Teraz najčítanejšie