Denník N

Uvidíme sa o týždeň a pri deväťdesiatke, dúfam, tiež. Boli sme na nakrúcaní špeciálnej relácie s Milanom Lasicom (+ foto)

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Upozornenie: článok obsahuje spoilery

Na obrazovke sa objavuje pravidelne každý štvrtok. Ako glosátor dopĺňajúci moderátorku Eňu Vacvalovú. V najbližšom vydaní televíznej relácie Zlaté časy však bude v inej úlohe – ako hosť. RTVS pripravila špeciálne vydanie venované výročiu Milana Lasicu a ten si jeho výrobu užil.

Bolo to nádherné, ale…

Na chodbe sa najskôr pozdraví s Dagmar Havlovou, s ktorou dokončili reláciu, a už ho znovu ťahajú do štúdia. Za jedno popoludnie sa vyrábajú naraz dva diely Zlatých časov, čerstvý osemdesiatnik však nepôsobí pri rozhovore pre médiá unavene ani otrávene, hoci pri ňom prichádza takmer o celú pauzu.

Už od úvodu „svojej“ relácie je výborne naladený. „Nezohnali sme nikoho iného,“ rozveselí prvýkrát moderátorku aj publikum v televíznom štúdiu. Hoci sa tvári začudovane, prečo sa vlastne takto oslavuje jeho osemdesiatka, „keď sa o ňu nijako neusiloval“, evidentne sa baví. Pohotovo reaguje, často sa usmieva a sústredene počúva všetkých gratulantov.

Vo videodokrútkach sa striedajú

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kultúra

Teraz najčítanejšie