Denník N

Zvrátenosť Petra Pellegriniho

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Skutočný Peter Pellegrini, za jamkami a mladíckymi šedinami, je úplne rovnaký ako zvyšok Smeru.

Existuje taký jeden Peter Pellegrini, ktorý je premiér, a premiér je aj preto, že ním už nemohol byť Robert Fico, lebo Robert Fico bol zlý a Peter Pellegrini je dobrý. Robert Fico pľuje žlč a Peter Pellegrini sa usmieva; Robert Fico má hrubý krk a Peter Pellegrini jamky; Robert Fico má sinavú tvár a Peter Pellegrini mladícke šediny. A mladícke šediny v kombinácii s jamkami sa páčia.

Taký je Peter Pellegrini: ten lepší, ten krajší, ten sympatickejší. Všetci chcú byť premiérom, ale premiér je len jeden – on, ktorý je premiérom jednoducho pre to, ako vyzerá. Je to starostlivo premyslené.

Peter Pellegrini je zodpovedná zmena, Peter Pellegrini je nádej aj tam, kde žiadna nie je (lebo nádej nie je, nie so Smerom, ale tváriť sa treba). Peter Pellegrini je všetko to, čo Smer nie je, ale chcel by byť. Respektíve sa musí tváriť, že je.

Lenže to nie je skutočný Peter Pellegrini. Skutočný Peter Pellegrini, za jamkami a mladíckymi šedinami, je úplne rovnaký ako zvyšok Smeru. DNA sa oklamať nedá, a tak klame telom.

Reprezentuje zodpovednú zmenu, čo je holý nezmysel, lebo Peter Pellegrini nie je zodpovedný a už vôbec nie je zmena. Vyzýva ostatných, aby len, preboha, neútočili, veď chceme zmierlivú a peknú kampaň, ale sám útočí. Neváha vytiahnuť

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Peter Pellegrini

Smer

Voľby 2020

Komentáre

Teraz najčítanejšie