Denník N

Legenda v zabezpečení auta v novom šate. To je Vampire LITE.

Pred vyše 20 rokmi prišiel Štefan Vámoš s nápadom dodatočného zabezpečenia auta, ktoré by fungovalo na elektromechanickom princípe. Po rokoch vývoja prišiel na trh s prvým produktom, ktoré nazval VAM R1.

VAM R1 je dnes už legendou, čo sa týka zabezpečenia auta. V priebehu dvoch dekád ho nainštalovali do tisícov áut po celom Slovensku aj v Česku. Tento systém bol natoľko jedinečný a sofistikovaný, že si do dnešného dňa drží titul neprekonaného zabezpečenia áut proti krádeži. A to aj napriek tomu, že sa ho pokúsilo prelomiť až 500 zlodejov. No všetci dlhoprstí odišli zakaždým s dlhým nosom.

Ešte lepšie zabezpečenie, modernejší dizajn

Ako to už pri technológiách býva, VAM R1 dostal svojho nástupcu. Nesie názov Vampire LITE. Ten má modernejší dizajn, no bolo vylepšené aj zabezpečenie. Vampire LITE totiž blokuje namiesto pôvodných 6 až 7 komponentov auta. To ho robí ešte viac bezpečným a pre zlodejov áut ešte ťažšie prekonateľným.

Rýchla inštalácia

Neprekonané zabezpečenie auta Vampire LITE môžete mať nainštalované vo svojom vozidle už v priebehu 4 hodín. Stačí sa objednať na webovej stránke vam-system.sk a prísť na jednu z troch pobočiek: v Bratislave, Nitre alebo Lemešanoch.

24-hodinová ochrana, nulový odber z batérie

Po nainštalovaní Vampire LITE je vaše auto nonstop chránené. Veľkou výhodou tohto elektromechanického zabezpečenia je, že nepotrebuje žiadny zdroj napájania. To znamená, že nemusíte do auta pridávať ďalšiu batériu, alebo že by vám odoberalo energiu z už nainštalovanej batérie. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by ste svoje vozidlo nenaštartovali po návrate z dvojtýždňovej dovolenky pri mori.

Jednorazová investícia, žiadne mesačné poplatky

Vampire LITE predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Majte vaše vozidlo 100 %-ne chránené, požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na tomto odkaze. 

Technológie

Slovensko, Veda

Teraz najčítanejšie