Denník N

Zdrogovali ma a znásilnili, priznala speváčka Duffy na Instagrame

Britská speváčka Duffy na fotke z roku 2010. Foto - tasr/ap
Britská speváčka Duffy na fotke z roku 2010. Foto – tasr/ap

Britská speváčka sa nečakane stiahla z verejného života v roku 2011. Odvtedy nenahrala žiaden album a objavila sa len vo filme Legendy zločinu.

Vo svojej najznámejšej piesni s názvom Mercy spieva o milosti, potrebe nájsť muža, o ktorého sa môže oprieť a prosí o voľnosť.

Skladba Mercy od britskej speváčky Duffy, ktorá vyšla v roku 2008, získala o dvanásť rokov neskôr úplne iný význam. Môže za to jej priznanie na Instagrame, kde sa zverila, že ju v minulosti neznáma osoba niekoľko dní držala v zajatí, zdrogovala a znásilňovala.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/

Speváčka Duffy, vlastným menom Aimee Duffyová, nič viac o neznámom mužovi neuviedla. Neprezradila ani detaily útoku, len napísala, že jej zotavenie trvalo veľmi dlho a konečne sa cíti omnoho lepšie.

Prečo zmizla

Popová speváčka z Walesu sa stiahla zo scény po dvoch úspešných albumoch Rockferry a Endlessly. Začiatkom roka 2011 jej tím oznámil, že si berie pauzu minimálne na dva roky. Opäť vystúpila až v roku 2013. Prečo tak urobila, vysvetlila až v utorok večer na Instagrame.

„Už som v poriadku, ale bola som znásilnená, zdrogovaná a držaná niekoľko dní v zajatí. Samozrejme, že som to prežila. Rekonvalescencia trvala nejaký čas. Neexistuje

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kultúra, Svet

Teraz najčítanejšie