Denník N

Weiss už je v Slovane. V piatok večer si budem musieť dávať väčší pozor, povedal o záujme

Ivan Kmotrík ml. (vpravo) pri predstavení Vladimíra Weissa ml. ako novej posily Slovana Bratislava. Foto - TASR/Martin Baumann
Ivan Kmotrík ml. (vpravo) pri predstavení Vladimíra Weissa ml. ako novej posily Slovana Bratislava. Foto – TASR/Martin Baumann

Futbalový Slovan Bratislava získal po predaji Andraža Šporara za sedem miliónov eur do Sportingu Lisabon ďalšieho hráča svetovej úrovne.

Po pätnástich rokoch sa do rodnej Bratislavy vrátil Vladimír Weiss ml., ktorý so Slovanom podpísal zmluvu na jeden a pol roka.

Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. však nechcel prezradiť podrobnosti o Weissovom plate. „Náš vzťah je založený na niečom úplne inom,“ povedal na tlačovej konferencii syn majiteľa klubu, ktorý je s futbalistom dlhoročným kamarátom. Weissov otec hrával a trénoval v Kmotríkovej Artmedii Petržalka už v 90. rokoch, keď dvojica vyrastala.

„Neplánujem zverejniť čísla, niečo také sme doteraz nerobili a ani s tým neplánujeme začať,“ uviedol Kmotrík ml.

Celé Weissovo predstavenie sa nieslo v opatrnom duchu. Klub stále nemôže povedať, kedy hráč reálne aj nastúpi na súťažný zápas. Najprv sa musí dať zdravotne do poriadku.

„S Vladom sme sa dohodli, že až vtedy mu začnú nabiehať

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbalové Euro

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie