Denník N

Kičura azda ani nemôže byť skutočný

Kajetán Kičura. Foto - TASR
Kajetán Kičura. Foto – TASR

Už sme mali byť pripravení na to, že všade, kde ide o veľké peniaze, napokon budú tieto peniaze ohrozené. Lenže Kičura predbieha aj tieto očakávania.

Keby sa to nedialo v priamom prenose, mnohým udalostiam z posledných týždňov by sme mali problém vôbec uveriť. Kočnera s Ruskom odsúdili za nehorázny nápad pumpnúť televíziu na základe kompletne vymyslených zmeniek o desiatky miliónov eur. Krátko nato zatkli nielen sudkyňu, ktorá im v tom pomáhala, ale toľkých predstaviteľov spravodlivosti, že v susedných krajinách na to nestačili ani desaťročia. A potom prišla epidémia a na verejnosti sa znovu objavila neskutočná postava Kajetána Kičuru. Vyhoďte scenáristu, na ten nonsens sa už ozaj nedá pozerať!

Po desaťročiach skúseností s rôznymi nominantmi rôznych vlád by sme už mali byť pripravení na to, že všade, kde ide o veľké peniaze, napokon budú tieto peniaze ohrozené. Lenže Kičura ďaleko predbieha aj tieto očakávania.

Sklady, kde chýba asi všetko, čo by nás malo chrániť pred vírusom; miliónové zmluvy na dodávky tohto materiálu s firmou, ktorú ledva stihli zapísať do príslušného registra; 13 zbytočne vyhodených miliónov; nákup štyroch miliónov testov, z ktorých je napokon len 200-tisíc kusov; rozlúčka ódou na Pellegriniho a napokon

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kajetán Kičura

Komentáre

Teraz najčítanejšie